Koers Tron stijgt na gerucht partnerschap van 100 miljard dollar, TRX wordt 4e cryptocurrency

De waarde van Tron is de afgelopen 24 uur met 22% gestegen. Dat kan meerdere redenen hebben, Tron is een Chinese coin en sinds de uitspaak van de Chinese president over blockchain zijn alle Chinese coins aan het vlammen. Nog een reden, de CEO van Tron en ‘meesterverkoper’ Justin Sun heeft op Twitter aangekondigd dat Tron gaat samenwerken met een Amerikaans miljardenbedrijf.

Buy the rumour, sell the news

Sinds dat Justin Sun dit gerucht de wereld in heeft geholpen op Twitter is de koers van TRX flink gestegen. Nu is het wachten op het werkelijke nieuws, wat die partnerschap inhoudt en met welk bedrijf ze gaan samenwerken. Dit nieuws zou niet alleen van grote impact zijn op Tron, maar op elke coin die op de blockchain van tron draait.

Vervolgens vraagt ​​hij zijn bijna 2 miljoen Twitter-volgers om te raden naar welk megabedrijf hij verwijst.

Dit is de tweede hint van Sun in minder dan twee weken. Op 15 oktober werd Sun op Twitter gevraagd of er groot nieuws aan komt. Sun antwoordde hierop dat ze iets groots kunnen verwachten, voor het einde van de maand.

Is het Samsung?

Hoewel er officieel nog niks bekend is, zijn er al wel geruchten. Een logisch gerucht is dat het gaat om Samsung. Dit gerucht wordt gevoed door het feit dat TRX en alle andere TRC-20 tokens (tokens op de blockchain van Tron) simpel zijn toe te voegen aan de Samsung Blockchain wallet. Nog twee redenen: Samsung heeft meer van dit soort partnerschappen en Sun twitterde eerder dat hij een van de sprekers zou zijn op de komende Samsung Developer Conference 2019, gepland op 29 – 30 oktober in San Jose, Californië.

Niet doen!

Dit weekend nam Tron ook de plek van Stellar XLM in. Tron steeg naar de tiende plek, en XLM daalde naar nummer 11. Justin Sun kon zijn enthousiasme niet bedwingen en tweette dat TRX dit jaar in de top 4 eindigt. Deze tweet heeft hij overigens al wel weer verwijderd, na een reactie van Changpeng “CZ” Zhao, CEO van Binance.

binance tron

 


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
  • Wat voor reactie dan wel?

    29 oktober 2019