Rubrieken

13-jarige verkocht 4 miljoen dollar aan NFT’s

Een ware inspiratie. De dertien-jarige Nyla Hayes verkocht maar liefst vier miljoen dollar met haar Long Neck Lady NFT’s. De langnekkige vrouwen zijn geïnspireerd door haar favoriete dinosaurus: de brontosaurus.

Lange nekken

Hoe kan het toch? Op zo’n jonge leeftijd al weten hoe je NFT’s maakt en verkoopt. Laat staan dat je weet wat het is. Het lijkt haast onmogelijk om miljonair te zijn op zo’n jonge leeftijd, maar Nyla heeft het geflikt. Ze maakte kunst met een interessant kenmerk: lange nekken. Ze maakt voornamelijk langnekkige vrouwen, maar in het verleden ook de mannelijke variant: Long Neck Fellas. Daarnaast maakte de succesvolle artiest ook NFT-ijsjes.

Nyla had een fanatieke oom die haar de fijne kneepjes heeft geleerd. Samen met haar passie voor de langnekkige dinosaurus en een enthousiaste oom, die haar introduceerde in de wereld van NFT’s, werd dit het begin van een mooi succesverhaal.

Onderscheidingen

Deze kleine artiest bleef namelijk niet onopgemerkt. Time Magazine schreef al een berichtje over haar in oktober en benoemde haar als eerste Artist-In-Residence. ‘In het leven geroepen om kunstenaars te voorzien van de essentie die nodig is om hun carrière te bevorderen door middel van NFT’s’, aldus Time Magazine

Ze kreeg ook een onderscheiding van de Future 50. Dit is een prijs die wordt uitgekeerd aan mensen die het meeste invloed uitoefenen in de hedendaagse technologie. Ze werd genomineerd naast namen als Elon Musk en youtuber Marques Brownlee.

1.000 ethereum

Gisteren behaalde de jonge kunstenares een mijlpaal. Ze verkocht voor 1.000 ETH aan NFT’s. Deze prijs ligt op dit moment boven de 2,83 miljoen euro. We zullen dus nog veel horen over dit jonge opkomende talent. De kunstenares maakt wordt elke dag bekender en krijgt al heel veel herkenning op platforms als twitter.

Werknemers van BTC Direct hebben geen NFT’s van Nyla in bezit, we zijn gewoon erg geïnspireerd door haar werk.

Deel
Kasper Wienk

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Recente artikelen

Bitcoin en altcoins diep in het rood, maar markt kan snel sterker worden

De cryptocurrency koersen kleuren weer dieprood. Bitcoin heeft ten opzichte van gisteren 4,4% moeten inleveren…

1 uur geleden

Crypto recap 18 mei: Ethereum (ETH), mining in China, en een bijzondere Japanse bank

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij…

11 uur geleden

Nederlandse toezichthouder AFM: bitcoin en andere crypto nog niet geschikt als betaal- of beleggingsmiddel

Een Nederlandse toezichthouder zegt dat crypto nog niet het juiste middel is voor investeringen.Paul-Willem van…

15 uur geleden

Cloudflare gaat Ethereum node draaien in experiment om ‘beter internet te bouwen’

Cloudflare is een web-beveiligingsbedrijf dat experimenteert met Web3 netwerken die Proof-of-Stake omarmen. Ethereum is daarbij…

20 uur geleden

Bitcoin analyse: de angst is al 2 jaar lang niet zo hoog geweest

Steeds meer mensen worden onzeker van bitcoin. De koers schommelt al een aantal dagen rond…

21 uur geleden

44 centrale banken praten in El Salvador over Bitcoin en financiële inclusie

Sinds dinsdag zijn 44 vertegenwoordigers van verschillende centrale banken en financiële instellingen neergestreken in El…

1 dag geleden

Open een gratis account bij BTC Direct en ontvang €10,- starttegoed!

Claim direct je €10,-