‘Koers bitcoin wordt voor 21 juni tienduizend dollar waard’

Hebben we de top met 9.000 dollar bereikt? Niet als het aan analist en verslaggever Joe Saz ligt. Hij denkt dat de huidige groei nog lang niet voorbij is.

Veel liquidaties

Joe Saz werkt voor BlockTV en hij vindt het vooral interessant om te kijken naar de geliquideerde shortposities op verschillende beurzen. De afgelopen 48 uur is namelijk voor miljoenen dollars aan shortposities geliquideerd. Saz over de prijsstijging:

“Ik denk dat dit kan doorgaan. Er is niets dat de groei stopt. Ik wil niet te ver met mijn hoofd in de wolken gaan, maar het kan zo maar zijn dat er vannacht voor meer dan honderd miljoen dollar aan short posities gesloten zijn.”

“Ik zag veel korte liquidaties van tien miljoen dollar. Dus wat betekent dat? Het betekent dat veel mensen gokten dat de koers naar beneden zou gaan maar zij gingen allemaal volledig op hun plaat. Eigenlijk raad ik af om short- of longposities aan te gaan.”

Handel defensief

“Als je gaat handelen, doe dat dan defensief. Handel met kleine hoeveelheden als je short of long gaat. Het is beter om aan spot trading te doen, dan ben je in ieder geval eigenaar van wat je koopt.  Je positie kan niet worden geliquideerd. Als je al risico’s wil nemen, dan kan dat beter met spot trading. Ik koop in ieder geval niets meer bij, totdat deze run voorbij is”

Het moge duidelijk zijn, de markt is bullish. Jeremy Allair, de CEO van Circle zegt dat hij gelooft dat bitcoin binnen een paar dagen tienduizend dollar waard zal worden. Allard zegt dat project Libra van Facebook ervoor zorgt dat bitcoin meer street cred krijgt. 2,38 miljard Facebook-gebruikers gaan namelijk kennis maken met crypto als opkomende technologie.

Allaire zegt dat Facebook’s toetreding tot crypto BTC street cred geeft, met het potentieel om de 2,38 miljard maandelijkse actieve gebruikers van de socialemediagigant aan de opkomende technologie te introduceren.

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.