Nieuwe cryptocurrency’s op BTC Direct: Decentraland (MANA), Aave, Storj, Yearn Finance (YFI) en The Graph (GRT)

Vandaag worden vijf nieuwe crypto-assets toegevoegd aan het tradingplatform van BTC Direct. Handel in Aave, Storj, Yearn Finance (YFI), The Graph (GRT) en Decentraland (MANA). Dit zijn vijf coins met allemaal een eigen verhaal, en de meesten hebben een goed 2021 achter de rug.

Krijg 10 euro gratis crypto!

Om te kunnen traden in deze coins, heb je een account nodig bij BTC Direct. Maak een account aan met vouchercode NIEUWS en je krijgt 10 euro van ons om mee te handelen. Deze vouchercode vul je onderaan het aanmeldscherm in. Klik op de knop hieronder om direct een account aan te maken.

Geef mij 10 euro

Liever eerst meer informatie?

Decentraland (MANA) stijgt 4000% in 2021

Wellicht kun je op de grafiek hieronder zien op welk moment Facebook aankondigde de metaverse nieuw leven in te willen blazen (hint, nee je krijgt geen hint, het is te duidelijk). Op dit moment is de waarde 2,84 euro, maar nog geen 2 weken geleden werd MANA verhandeld voor 5,18 euro. Dit bleek het absolute hoogtepunt tot nog toe te zijn.

Er zijn nu 1,82 miljard MANA in omloop, uit een maximale voorraad van 2,64 miljard.

Decentraland is een virtual reality-platform waarmee gebruikers content en applicaties op het Ethereum-netwerk kunnen creëren, ervaren en er geld mee kunnen verdienen. Dit wordt ook wel gezien als het begin van een metaverse.

The Graph (GRT) heeft alle ruimte om te groeien

De koers van GRT is sinds begin 2021 gegroeid met 60%. Ontzettend veel als je het vergelijkt met aandelen, ‘mehhh’ op de cryptomarkt. Alle ruimte voor groei dus! De Graph-prijs is momenteel 0,539264 euro, met een marktkapitalisatie van 2,54 miljard en een marktdominantie van 0,13%. De koers is de afgelopen 24 uur met 7% gedaald.

The Graph is een protocol voor het indexeren van data op blockchains. Het systeem indexeert alles van waarde in smart contracts binnen gedecentraliseerde applicaties (DApps) die ontwikkelaars weer kunnen gebruiken voor hun eigen DApps.

Aave stijgt meer dan 100%

Sinds begin van 2021 is Aave met meer dan 100% gestegen. Inmiddels is de koers 146,59 euro. Aave bereikte zijn hoogste prijs op 18 mei 2021 toen het op het hoogste punt ooit 588,75 werd genoteerd. De laagste prijs sinds de ATH was 139,95 euro.

Bron: Coincodex

Aave Protocol is een gedecentraliseerd uitleenprotocol dat bovenop het Ethereum-netwerk is gebouwd waarmee gebruikers kunnen lenen, uitlenen en rente verdienen op cryptocurrency’s. Gebruikers storten coins in liquiditeitspools, die fondsen kunnen weer worden uitgeleend.

Storj is 386% gestegen in 2021

Wat een jaar voor Storj. Op dit moment is de koers 1,29 euro en de afgelopen 24 uur is er voor 93,22 miljoen euro verhandeld. De marketkapitalisatie is 452 miljoen euro, en hierdoor bestaat de totale cryptomarkt voor 0,02% uit Storj. Nog niet veel dus.

Storj bereikte zijn hoogste prijs op 28 maart 2021 van 3,41 euro. Op dit moment zijn er 351 miljoen Storj in omloop, uit een maximale voorraad van 425 miljoen STORJ.

Storj biedt gedecentraliseerde opslag in de cloud aan en een token die de blockchain gebruikt. Storj Labs heeft tijdens hun ICO in mei 2017 in slechts zes uur 20 miljoen dollar opgehaald. Het concept achter de technologie is dat gebruikers alleen betalen voor wat ze gebruiken, zonder minimale gebruiks- of opstartkosten.

Yearn Finance (YFI) was meer waard dan bitcoin

YFI is een van de weinige munten die dit jaar hebben ingeleverd. De koers is sinds begin 2021 met 11% gedaald. Op dit moment is de waarde 17.507 euro en de afgelopen 24 uur is er voor 195 miljoen euro aan verhandeld. Op 12 mei was YFI even 80.692 euro waard, en voor de oplettende lezer: dat is hoger dan het hoogste punt aller tijden voor bitcoin.

De token YFI wordt gebruikt in het Yearn Finance DeFi-protocol (decentralized finance). Het Yearn Finance-project creëerde 30.000 YFI-tokens in een poging de controle over het project over te dragen van de ontwikkelaars naar de gebruikersgemeenschap. Yearn Finance is  gebouwd op Ethereum waarmee gebruikers automatisch rendement optimaliseren dat kan worden verdiend via verschillende DeFi-protocollen.

Dus waar wacht je nog op, maak snel een account aan en je krijgt je eerste 10 euro crypto van ons.

Geef mij 10 euro


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.