Weer airdrop voor XRP-houders, deze keer van Songbird, testnetwerk van Flare

Flare Network zegt dat binnen korte tijd XRP-houders een extra airdrop kunnen verwachten. Hugo Philion, oprichter en chief executive van Flare, zegt dat het bedrijf van plan is om in de komende zes weken een netwerk genaamd Songbird uit te brengen.

Proeftuin voor ontwikkelaars

Het protocol is ontworpen als een “kanarienetwerk” dat wordt gebruikt als proeftuin voor ontwikkelaars. Het wordt een operationele blockchain met een vast tokenaanbod van de native token Songbird (SGB). SGB ​​zal worden verdeeld onder dezelfde XRP-houders die het Spark (FLR) -token zullen ontvangen, op basis van een momentopname van het netwerk van eind 2020.

Testen voor Flare

Philion over Songbird:

‘Songbird moet niet worden beschouwd als een productieklaar netwerk. Het is bedoeld voor het testen van de integriteit van het voorgestelde productienetwerk (Flare), voorgestelde governance-updates in de loop van de tijd, de Flare-kernprotocollen en dApps die op Flare worden gelanceerd. Het Flare-team belooft niet om de ondersteuning of ontwikkeling van Songbird in de toekomst voort te zetten.’

Nou, dat klinkt hoopvol.

Alles moet kapot!

‘Het team van Flare en de verschillende teams die hun dApps op Songbird testen, zullen actief proberen bugs en andere problemen te vinden en te exploiteren en het netwerk te breken. Houd er daarom rekening mee dat Songbird gepaard gaat met een potentieel voor verlies van levendigheid, tokenverlies en risico dat mogelijk groter is dan de implementatie van het hoofdnet.’

Ofwel, Songbird is een testnet waar het de bedoeling is dat je juist alles kapot mag maken. Wat dat doet met de waarde van de gratis cryptocurrency SGB is interessant om te volgen. Hoe slechter het netwerk presteert, des te hoger de koers?

Flare network

Flare Network, met zijn native FLR-token, heeft tot doel smart contractmogelijkheden naar verschillende blockchains te brengen, te beginnen met Ripple en vervolgens Litecoin.

Volgens de CEO zal Songbird blijven bestaan ​​als testnetwerk voor Flare, ook nadat het volledige netwerk van Flare is uitgerold. Dit kan dus betekenen dat Songbird op een gegeven moment een dood netwerk is.

‘Innovaties en nieuwe dApp-lanceringen zullen eerst plaatsvinden op Songbird en kunnen na het testen vervolgens op Flare worden uitgerold. Dit maakt Songbird tot zijn eigen type netwerk dat op zichzelf nuttig kan zijn voor toepassingen die de beoogde stabiliteit van Flare niet nodig hebben, maar die willen genieten van de belangrijkste Flare-protocollen en mogelijk meer geavanceerde functies die Songbird mogelijk vóór Flare biedt.’

Spark token airdrop

Philion zegt dat Flare wordt gelanceerd nadat alle systemen op Songbird zijn getest. Volgens de CEO loopt de huidige laatste beveiligingsaudit eind september af. Flare zegt dat zodra het netwerk live gaat, elke in aanmerking komende houder onmiddellijk 15% van zijn claimbare Spark-tokens ontvangt. Daarna volgt een uitgifte van gemiddeld 3% per maand, gedurende minimaal 25 maanden en maximaal 34 maanden.

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
 • Dit wordt de derde gratis Airdop voor XRP houders die op 12 december vorig jaar XRP bezaten en waarbij de crypto-beurs waar ze hun XRP hadden ondergebracht meedeed aan de Aidrop. Had je ze op een hardware wallet staan kon je ook meedoen.

  1. Flare (FLR ook wel SPARK) token. Voor elke XRP krijg je 1 SPARK token
  2. dFlare (dFLR ook wel DaoFlare) token van Flare Finance. Voor elk XRP krijg je 172 dFLR tokens
  3. Songbird (SBG) token. Voor elke XRP krjg je 0,1511 SGB tokens.

  Met 200.000 XRP tokens levert dat op: 200.000 gratis Spark tokens, 34.400.00 dFLR tokens en 30.000 SGB tokens op. Hiermee is een fantastisch passief inkomen te verwerven op een aantal manieren waaronder met het FTSO.

  https://www.stedas.hr/pics/png/podloga-html.png

  Ben ik even blij dat ik veel XRP heb en dat mijn crypto-boer meedeed aan de Flare Airdrop vorig jaar december 🙂

  22 juli 2021
 • Het SGB token krijgt overigens wel een echte waarde.

  Flare Network volgt hiermee het Polkadat netwerk (token) dat ook in 2019 een test netwerk heeft gebruikt voordat het live ging. Ook DAT test netwerk had een eigen token met de naam KUSAMA dat bij uitgifte 1 dollar waard was maar NU 150 US dollar staat bij Coingecko (ATH was 600 USD)

  https://www.coingecko.com/nl/coins/kusama

  22 juli 2021