Waarom crypto Algorand met 70 procent in vijf minuten steeg

Soms heb je van die willekeurige pieken op de cryptokoersen, die direct verklaarbaar zijn. Algorand steeg vanochtend om 05:00 uur met bijna 70 procent in 5 minuten en deze piek valt goed te verklaren.

Algorand koers

De verklaring is heel simpel, Algorand wordt sinds dat moment aangeboden op een grote, Zuid-Koreaanse beurs. Vaak zijn flinke bewegingen van de verschillende koersen wel te correleren aan bepaalde trends of gebeurtenissen, maar werkelijke causale verbanden zijn zeldzaam, dus geniet er van.

Upbit list Algorand

In een aankondiging op 18 november verklaarde de grote Zuid-Koreaanse crypto-beurs Upbit dat het de ALGO-token heeft gelist. Gebruikers kunnen nu de Algorand-token kopen in hun lokale valuta, KRW. De won ₩ (Hangeul , Hanja 圓) is de munteenheid van Zuid-Korea.

De koers van Algorand steeg op als een raket en was zelfs even 2,35 euro waard. Met de nadruk op even, want de koers is weer gedaald en gestabiliseerd. De allerhoogste koers ooit werd behaald op 21 juni. Twee jaar geleden werd ALGO kort verhandeld voor 2,89 euro.

Decipher op 29 en 30 november

Miami staat op 29 en 30 november in het teken van Decipher, het grootste evenement van het jaar voor Algorand. Er zijn sprekers, bouwers, workshops en meer om samen te beslissen over de toekomst van Algorand. Een van de sprekers is de burgemeester van Miami, Francis Suarez is een uitgesproken crypto-fanaat.

Dit zou wel eens zo’n buy the rumour, sell the news koersbeweging kunnen veroorzaken.

 

Krijg 10 euro Algorand van ons

Handel in Algorand (ALGO) op het nieuwe tradingplatform van BTC Direct. Maak een account aan met vouchercode NIEUWS en je krijgt 10 euro van ons om mee te handelen. Deze vouchercode vul je onderaan het aanmeldscherm in. Klik op de knop hieronder om direct een account aan te maken.

Geef mij 10 euro

Liever eerst meer informatie?

Dit is niet de eerste keer dat een munt de lucht invliegt nadat een beurs besloot een token aan te bieden.

Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.