Analist over volgende bull run: ‘Bitcoin wordt 150.000 dollar, Ethereum 9.000 dollar’

Simon Dedic, mede-oprichter van cryptocurrency analysebedrijf Blockfyre, gelooft dat er een nieuwe bull run zal komen. Tijdens deze bull run kan bitcoin maar liefst 150.000 dollar waard worden.

Op 4 juni tweette hij dat deze winst niet zal worden weerspiegeld in de gehele cryptocurrency markt. Wel zullen de gevestigde altcoins mooie winsten laten zien.

Geen herhaling van de gekte van 2017

Weet je het nog? In 2017 groeide bitcoin tot bijna 20.000 dollar in december. Bitcoin en alles met cryptocurrency en blockchain verscheen in alle media.

En er waren nog twee onmisbare ingrediënten. Initial Coin Offerings (ICO’s) schoten als paddenstoelen uit de grond, en deze werden gevoed door een flinke portie FOMO (angst om de boot te missen). Er werd geld naar elk project gegooid, en de koers van elke altcoin shoot als een raket omhoog.

Maar toch mooie winsten

Dedic waarschuwt dat hij gelooft dat dit niet meer zal gebeuren. Toch ziet hij bitcoin terugkeren, samen met een ‘paar stevige alts’.

Hij durft daarbij zelfs een aantal voorspellingen te doen. Volgens Dedic zal bitcoin met 1.400 procent stijgen, totdat de cryptomunt 150.000 dollar bereikt.

Ethereum (ETH) zal het volgens Dedic nog beter doen. We kunnen een stijging van meer dan 3.570 procent verwachten, want Ethereum zal 9.000 dollar waard worden. Binance Coin zal met 2.750 procent stijgen, tot aan 500 dollar.

Grotere stijgingen worden voorspeld voor Chainlink (LINK) en Tezos (XTZ), beiden met een richtprijs van 200 dollar. Dat betekent dat de munten gaan stijgen met respectievelijk 4.450 procent en 6.800 procent.

Maar Dedic’s grootste voorspelling is die voor VeChain (VET). Een richtprijs van 1 dollar klinkt bescheiden, maar het gaat om een toename van maar liefst 14.100 procent ten opzichte van de huidige prijs van 0,007 dollar. Volgens Dedic valt het hoogste rendement dus bij VeChain te behalen.

VeChain heeft onlangs samengewerkt met leveranciers van vers vlees in China om de traceerbaarheid te verbeteren, en met Walmart’s Chinese dochteronderneming om de keten van voedingsmiddelen te traceren.

Delen:

Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.