Analyse: The Graph (GRT) stijgt 310% sinds 2023, hoe verder?

Welke analyse wil jij zien? Elke week houden we een poll op onze socials. Hier mogen jullie stemmen over de volgende altcoin analyse. Deze week is The Graph (GRT) als de winnaar uit de bus gekomen. Laten we naar de koers kijken.

Drie keer over de kop

The Graph heeft een fantastische reeks weken achter de rug. Het jaar begon met een koers van 0,055 dollar. Sindsdien wist de munt maar liefst 310% te stijgen naar een koers van 0,23 dollar. Dit is daarmee een van de best presterende coins in de BLOX app.

Om te beginnen gaan we kijken naar de maandelijkse grafiek van GRT. Hierin zien we overduidelijk de weerstand waarmee het te maken kreeg. Vanuit hier werd de koers teruggedrukt naar ongeveer 0,185 dollar op het moment van schrijven.

De stijging van The Graph koers werd gestopt op 0,23 dollar omdat hier een weerstand lag die zijn oorsprong vindt in januari 2021. Hier vond de koers destijds ondersteuning om door te stijgen naar een niet misselijke 2,88 dollar. Als de koers hier ooit terugkomt, dan markeert dat een stijging van 1600%. Dit ligt nog heel ver in het vooruitzicht, maar de munt weet ons inmiddels niet meer te verbazen.

Hoe verder?

De vraag die veel mensen op dit moment bezig houdt is: kan The Graph verder stijgen? Het is altijd mogelijk in de wereld van crypto, maar meestal neemt een coin eerst een rustmoment als het honderden procenten is gestegen.

Om dit beter te analyseren, pakken we de 4-uurs grafiek erbij. Hier staat elke candle voor 240 minuten, en dit wordt vaak gebruikt om bewegingen te voorspellen op korte termijn. In de onderstaande afbeelding zien we de oranje lijn (van januari 2021), maar ook een oranje zone die op dit moment belangrijk is. Deze liggen beide rond dezelfde prijsklasse.

Het is aannemelijk dat de koers nu eerst een ondersteuning gaat vinden onder de oranje zone, voordat het überhaupt verder zou stijgen. Toch zou de break van de oranje lijn meer kunnen betekenen voor een positief koersverloop. Mocht deze lijn gebroken worden en een dagelijkse candle hierboven sluiten, dan kan The Graph hoge ogen gooien voor de rest van dit jaar.

Hoofdredacteur gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.