bitcoin energie

Bakkt kan ervoor zorgen dat bitcoin prijs weer 10.000 dollar wordt

Een van de nadelen, of voordelen afhankelijk van aan wie je het vraagt, is de beweeglijkheid van de bitcoin koers. Bitcoin bewoog gisteren hard naar beneden en benaderde 6.600 euro (7.300 dollar). Miljardair Michael Novogratz besprak de toekomstige trends van bitcoin en deelde zijn verwachtingen over de bitcoin markt.

10.000 dollar vergt veel energie

Novogratz denkt dat als bitcoin nog verder zakt, de volgende support voor de koers ligt op 6.500 dollar, dat is 5.850 euro. Daarnaast verwacht hij dat de koers pas weer kan stijgen als er veel nieuwe energie op de markt komt. Dat is nodig om de stap te zetten om terug te keren naar een bereik tussen 8.000 en 10.000 dollar.

Toch is hij wel enthousiast over de fundamentele staat van de markt. Er zijn namelijk veel positieve ontwikkelingen.

Bakkt is net klaar. Ze hebben een custody-oplossing die online komt, waardoor meer mensen zich er comfortabel bij voelen om bitcoin te bezitten. ”

Oud geld staat vast op effectenrekeningen

Hij verklaarde ook dat hij een bitcoin fonds aan het opzetten is voor het verzorgen van de bewaring en de prijsstelling, terwijl het beleggers in staat stelt om in Bitcoin te investeren. ‘Dit scheelt want gebruikers hoeven geen Coinbase account op te zetten en te beheren. Ook hoeven ze zich geen zorgen te maken dat hun telefoon verloren gaat.’

Novogratz zegt dat dit nodig is omdat het meeste Amerikaanse geld nog in handen is van oudere generaties. Zij hebben hun geld staan op verschillende effectenrekeningen.

‘Het meest bullish ding (voor Bitcoin) dat zou kunnen gebeuren is als Abby Johnson (CEO van Fidelity) zou zeggen dat alle 26 miljoen gebruikers van hun platform nu bitcoin via fidelity kunnen kopen. Dat is nog niet gebeurd.’

De mening van Novogratz is interessant maar niet meer dan dat. Als je een echt goed onderbouwde koersanalyse wil, om vijf uur vanmiddag heeft Axel er weer eentje klaar voor je staan. Houd onze site in de gaten!

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.