Cryptocurrency Basic Attention Token (BAT) stijgt 40% binnen 24 uur

Wat ook bij de cryptocurrency bullmarkt hoort, is dat ogenschijnlijk willekeurige coins uit het niets heel hard stijgen. Is dat ook het geval bij Basic Attention Token (BAT)? De waarde is 40% gestegen in de afgelopen 24 uur.

Uitbraak uit driehoek

Laten we eerst eens kijken naar de grafieken. Hieronder de koers van BAT uitgedrukt in euro’s.

Na een immense stijging begin november, zakte BAT weer in elkaar. Sindsdien vormde zich een driehoek waar de koers deze week is uitgebroken.

In de regel is het koersdoel na uitbraak uit de driehoek even groot als de opening van de driehoek. Die was 93% en vooralsnog is de koers na de uitbraak met 71% gestegen. Je zou zeggen dat er nog ruimte is voor groei.

Wat is BAT?

BAT is een token die in eerste instantie ontworpen is voor de Brave internetbrowser. De focus van deze browser ligt op privacy en zelf controle hebben over welke advertenties je te zien krijgt.

Contentmakers missen zo inkomsten doordat veel gebruikers advertenties uitzetten. Maar daar worden ze voor gecompenseerd met BAT, bezoekers kunnen namelijk BAT doneren. En gewone bezoekers kunnen op hun beurt weer BAT verdienen door advertenties te bekijken.

Het unieke is dat de advertenties privacygevoelig zijn. Je browsergeschiedenis wordt met niemand gedeeld, maar wordt lokaal op je telefoon opgeslagen. Maar je moet ook zeker niet vergeten dat er een markt is voor BAT buiten Brave.

Wallet Solana

Brendan Eich is de CEO van Brave browser, en hij kondigde tijdens de Solana Breakpoint conferentie aan dat Brave zal samenwerken met Solana Labs voor een wallet integratie. Deze zal komende jaar uitgerold worden.

Krijg 10 euro Basic Attention Token (BAT) van ons

Handel in BAT op het nieuwe tradingplatform van BTC Direct. Maak een account aan met vouchercode NIEUWS en je krijgt 10 euro van ons om mee te handelen. Deze vouchercode vul je onderaan het aanmeldscherm in. Klik op de knop hieronder om direct een account aan te maken.

Geef mij 10 euro

Liever eerst meer informatie?


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.