Beluister hier het audioboek van de bitcoin whitepaper

Deze week bestaat de bitcoin whitepaper tien jaar! En dat vieren wij met allemaal publicaties over de whitepaper. Voor elke cryptoliefhebber is Satoshi Nakamoto’s whitepaper verplichte kost.  De Engelse versie vind je hier. Er is ook een vertaalde Nederlandse versie.

Niet zo dol op lezen? Gelukkig zijn er ook audioboeken opgenomen over de whitepaper. Hieronder vind je een ingesproken versie.

Wil je meer weten over het bitcoin whitepaper? Deze week publiceren wij artikelen over de bitcoin whitepaper en de bedenker Satoshi Nakamoto.

Delen:

Bitcoin gaat de wereld veranderen, daar geloof ik heilig in. Het wordt tijd voor een eerlijkere, decentrale wereld. Ik voel me dankbaar dat ik daar aan kan bijdragen door te schrijven en te informeren. Verder fungeer ik als hoofdredacteur voor het team.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Laat een reactie achter