Binance heeft veel vertrouwen in huidige markt altcoins en noemt bitcoin saai

Binance, een van de grootste cryptocurrency beurzen in de markt, is bullish over de hele crypto ruimte. In het bijzonder is de beurs bullish over altcoins, er zijn nieuwe coins toegevoegd aan de beurs en veel altcoins hebben de afgelopen weken een all time high behaald. Binance schreef hierover in hun June Trading Report, een terugblik op juni.

Maandelijks rapport

Binance heeft haar June Trading Report uitgebracht waarin ze een algemene analyse maken van de crypto-markt, bitcoin en ook altcoins. Ze leggen in het rapport uit dat de 30-dagen volatiliteit van Bitcoin op het laagste punt staat sinds oktober 2019. Ofwel, ze hebben ook geen idee waar de grootste virtuele valuta naar toe zou kunnen bewegen in de komende weken.

Zoals wij eerder schreven, is het feit dat de bitcoin koers al een tijd lang zijdelings beweegt belangrijk. De verwachting is dat na lange tijd van lage volatiliteit de koers een grote beweging omhoog of omlaag maakt. Binance schrijft dat het niet per se slecht is als de bitcoin koers stabiel is, maar veel handelaren wachten op meer koersbewegingen om hiervan te kunnen profiteren.

Staat van de altcoinmarkt

Daarnaast schrijft Binance ook over de altcoinmarkt. Ze leggen uit dat de meeste grote altcoins een negatief rendement hebben opgeleverd. Echter, mid- en small-cap cryptocurrency’s zoals Chainlink (LINK), Cardano (ADA), Basic Attention Token (BAT) en VeChain (VET) hebben grote rendementen geboekt in juni. Hieruit blijkt dat er verschillende altcoins zijn die ook de komende weken klaar lijken te zijn om verder te groeien.

Wat dat betreft staan bitcoin en altcoins lijnrecht tegenover elkaar. Terwijl de volatiliteit van bitcoin erg laag is, ervaren altcoins grote winsten en een hogere volatiliteit.

Volgens het rapport blijft de belangstelling voor Binance Futures hoog en blijft deze groeien. Dit is de vierde maand op rij waarin de Binance Futures een groei laten zien. Binance Futures heeft 6 nieuwe contracten toegevoegd waardoor ze nu 31 verschillende contracten aanbieden.


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.