Nieuw: koop Binance Coin (BNB) met cryptocurrency app BLOX!

Vanaf vandaag koop je Binance Coin via de alles-in-één cryptocurrency app BLOX! Maar wat is Binance Coin eigenlijk, en wat kan je ermee?

Wat is Binance Coin?

Binance Coin (afgekort als BNB) is de coin die bij cryptobeurs Binance hoort. De coin werd gelanceerd als een token op het Ethtereum netwerk in juli 2017. Toen zamelde Binance namelijk geld in om uit te groeien tot ‘s werelds grootste cryptocurrency exchange. In een maand tijd werd er 15 miljoen dollar opgehaald, volgens ICO Rating.

Sinds 1 april 2019 staat Binance Coin op eigen benen, op die dag is het Binance Chain mainnet gelanceerd. Vanaf toen ging het ook hard met de koers. Op 22 juni 2019 behaalde BNB de hoogste koers tot nu toe, 39,42 dollar (33,72 euro).

Waar kan je Binance Coin voor gebruiken?

Koop je Binance Coin op BLOX, dan kan je er volop op speculeren. De cryptocurrency staat in de top tien grootste cryptomunten wat betreft marktkapitalisatie, volgens de website Coinmarketcap. De waarde van BNB is erg beweeglijk: op 13 maart was de coin even 7 dollar (5,98 euro) waard, nu staat de teller bijna op 20 dollar (17,13 euro). Dat is een stijging van ruim 185 procent!

De coin heeft ook andere toepassingen wanneer je deze gebruikt op Binance. Je krijgt bijvoorbeeld 25 procent korting op de handelskosten wanneer je BNB vasthoudt op Binance. Daarnaast kan je BNB gebruiken om mee te doen aan Initial Exchange Offerings. Een token wordt dan voor het eerst uitgegeven op Binance, en met het vasthouden van BNB heb je een soort loterij-ticket om gratis tokens te krijgen. Ten slotte wordt de coin ook verhandeld op de decentrale exchange (DEX) van Binance.

Wat is BLOX?

BNB is nu dus te verkrijgen op BLOX. Dat is de alles-in-één cryptocurrency app voor je smartphone. Handel bliksemsnel in de populairste cryptomunten. Of je nu voor een euro koopt of duizend euro kwijt kan, jij bepaalt je inleg. En ben je jouw telefoon verloren? Geen probleem, het enige wat iemand kan doen is het geld overmaken naar je eigen bankrekening. Meer weten? Check hier de website van BLOX.

Of download de app direct:

 

Delen:

Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
  • vandaag even 300 euro verlorennondat je niet kan verkooen op dat klote blox. helemaal klaar ermee. mag hopen dar jullie dit ook bekend maken. of actie ondernemen

    16 april 2021