Veel winst op tokens van Binance Launchpad: over BTT, FET, CELR en MATIC Network

Binance Launchpad is een paar maanden geleden gelanceerd. Het idee hierachter is dat projecten ervoor kunnen kiezen om met Binance een project met tokens te lanceren. Die tokens zijn dan verhandelbaar op de exchange van Binance.

En de eerste tokens doen het goed. Heel goed zelfs.

Wat zegt de grote baas?

Het is een vrij onduidelijk overzicht maar hij verwijst naar vier tokens.

BTT, FET, CELR en MATIC

  1. BitTorrent (BTT), dit is de token van het populaire downloadprogramma. De organisatie hierachter valt onder TRON. De BTT-tokens worden door de BitTorrent Foundation uitgegeven. De tokens voldoen aan het TRC-10 protocol, waar de populaire munt Tron ook op gebaseerd is. De token draait dus volledig op de blockchain van Tron. De munt doet het goed en is zelfs al op plek 39 van CoinMarketcap beland. Kocht je BTT toen de munt op 14 maart vrij aangeboden werd op Binance? En heb je deze nog steeds? Dan heb je geluk, de waarde in dollar is met 786 procent toegenomen.
  2. Het tweede project is Fetch (FET), deze staat op plek 202 op CoinMarketcap. Alleen al vandaag is de waarde met 33 procent toegenomen. Fetch is verhandelbaar sinds 25 maart en vanaf die dag is de waarde is met 132 procent toegenomen.
  3. Celer Netwerk (CELR)  is ook een populair project onder Binance traders. De munt is verhandelbaar sinds 3 april. Net als Fetch is de waarde met ongeveer 30 procent toegenomen vandaag. De token staat op plek 118 en de waarde is sinds lancering met 114 procent gestegen.
  4. Het nieuwste lievelingetje van de klas is Matic Network (MATIC). Deze token wordt pas sinds 8 mei aangeboden op Binance maar heeft zich nu al naar plek 115 geworsteld. Zo rond 8 mei begon de gekte op de cryptomarkt, en MATIC plukt daar de vruchten van. In 2 weken tijd is de waarde met maar liefst 615 procent toegenomen! Het project geniet steun van Binance en van Coinbase.

Binance Launchpad

Al deze projecten worden dus in eerste instantie aangeboden via Binance Launchpad. Dit kan je vergelijken met hoe ICO’s werken. Als je mee wil doen aan de ICO dan moet je een ticket bemachtigen en dat kan alleen als je op je Binance account veel Binance coins (BNB) hebt staan.

Je kan je inschrijven voor een ticket en vervolgens wordt gekeken hoeveel BNB je gemiddeld over 7 dagen op je account hebt staan. De tickets worden verdeeld over de klanten met de meeste BNB.

Het volgende en dus vijfde project wordt Harmony. De verkoop van de tokens begint op 28 mei op Binance.

Jerrymie Marcus

Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.

Recent Posts

Aantal actieve bitcoin wallets nog nooit zo hoog geweest

Het aantal bitcoin walletadressen waar bitcoin op staat, heeft een nieuw record bereikt. Er zijn nu 28,39 miljoen actieve wallets.…

17 uur ago

Bakkt lanceert vandaag futures in fiat en eerste CFTC-gereguleerde opties op bitcoin

Bakkt, het bitcoin futures handelsplatform van Intercontinental Exchange (ICE), heeft aangekondigd dat het in contanten afgeronde bitcoin-futures en maandelijkse opties…

17 uur ago

Verdeeldheid rondom Istanbul blijft, Ethereum 2.0 wel stapje dichterbij

De geplande hard fork Istanbul van Ethereum is sinds de aankondiging in 2018 veelbesproken. En nu, na het weekend dat…

1 dag ago

‘Waarde van shitcoins komt alleen maar door marketing’

Jimmy Song was te gast bij de podcast WhatBitcoinDid, gepresenteerd door Peter McCormack. Het onderwerp? Shitcoins. Geen bitcoin? Shitcoin Bitcoiners…

2 dagen ago

Waarom bitcoin dood is als gespreksonderwerp

Tijdens de feestdagen van 2016, 2017 en zelfs 2018 werd er aan de eettafel en tijdens de borrel veel gesproken…

3 dagen ago

Millennials kiezen eerder voor bitcoin dan voor Netflix en Microsoft

Millennials kiezen eerder voor bitcoin gerelateerde producten dan voor aandelen zoals Netflix en Microsoft. Dat blijkt uit onderzoek van investeringsmaatschappij…

4 dagen ago