Binance stopt: nog 3 dagen om je funds over te zetten

Op 17 juli aanstaande is het zover: dan staakt cryptobeurs Binance definitief haar activiteiten in Nederland. Het bedrijf is er niet in geslaagd om de juiste vergunningen te verkrijgen bij De Nederlandsche Bank en moet daarom het veld ruimen.

Geen activiteiten meer

Per 17 juli kan er niet meer worden gehandeld in cryptocurrencies of posities. Al sinds de aankondiging van het nieuws, nu een maand geleden, konden nieuwe klanten zich niet meer aanmelden. Bestaande klanten kunnen na de zeventiende alleen nog hun fondsen van het platform afhalen. Binnen welke termijn de afwikkeling van de laatste fondsen plaatsvindt, is nog niet helemaal duidelijk.

Nog 3 dagen om funds over te zetten

Heb jij nog crypto op je Binance-account? Dan heb je nog 3 dagen de tijd om je fondsen over te zetten. En bij wie kun je beter terecht dan bij BLOX als alternatief voor Binance?

Speciaal voor jou (en andere overstappers) hebben wij dan ook de gratis BLOX-overstapservice in het leven geroepen. Met deze eenvoudige service zet je je crypto kosteloos in een paar stappen over, rechtstreeks naar je BLOX-kluis. Zo bewaar je al je crypto veilig en overzichtelijk op één plek, terwijl je handelt tegen 0,25% transactiekosten.

Stap gratis over op BLOX ➜

Kies voor eenvoudig en voordelig

Bij BLOX handel je eenvoudig, veilig én voordelig in al je favoriete crypto’s. Ons platform voldoet aan alle Nederlandse en Europese regelgeving en is bewezen hackerproof. Bovendien worden al je assets bij ons 1-op-1 bewaard: tegenover iedere Bitcoin in jouw kluis staat er bij ons een Bitcoin voor jou in bewaring, en geen equivalent daarvan.

Wil jij ook voordelig overstappen? In de video hieronder legt Axel je uit hoe jij in een paar eenvoudige stappen jouw crypto overzet.

Van Binance naar BLOX overstappen. Hoe stort ik mijn crypto van Binance naar BLOX? (Tutorial video)

Ben jij al over?

Ben jij dus nog op zoek naar hét veilige en voordelige alternatief voor je Binance funds? Of heb je (ook nog) crypto op andere platforms staan, zoals bijvoorbeeld Litebit of OKX? Dan vangt BLOX jou graag op. Ontdek het direct!

Stap gratis over op BLOX ➜

Annina verdiept zich al geruime tijd in de wereld van crypto en blockchain en is vastberaden om alles te weten te komen. Daarom duikt ze regelmatig in de wereld van Bitcoin, altcoins en alles daaromheen. Haar bevindingen vertaalt ze naar begrijpelijke artikelen, zodat ook jij snel op de hoogte bent.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.