Breaking: bitcoin koers schiet door trendlijn en stijgt met 6 procent in drie uur

De altcoins begonnen vandaag goed. Veel groene cijfers, ook op onze koerspagina’s. Maar sinds het aanbreken van de middag laat bitcoin weer van zich horen. In drie uur tijd is bitcoin met 6 procent gestegen!

Uitbraak uit trendlijn

De afgelopen dagen diende een dalende trendlijn als weerstand voor de koers van bitcoin. Maar de trendlijn is nu definitief gebroken. Dat zie je in de grafiek hieronder. In een paar uur tijd steeg de koers van bitcoin van 7.400 naar 7.900 euro. Op de homepage van BTC Direct is bitcoin nu zelfs meer dan 8.000 euro waard!

Volg de realtime koers

Op weg naar 8.500 euro?

Elke week schrijven wij twee technische analyses. Een op dinsdag en een op vrijdag. Omdat de koers nu zo hard omhoog schiet willen we je deze update niet onthouden. Afgelopen dinsdag voorspelden wij dat de koers wel eens naar het weerstandsniveau van 8.500 euro kon gaan. We zijn goed op weg, maar we zijn er nog niet. Hieronder zie je die weerstand in de bovenste balk. Daarnaast beweegt de koers zich ook naar de dalende trendlijn (rood). Als we daar uit weten te ontsnappen, dan kan de vlag uit (ok, voorlopig dan).

Bitcoin op belangrijk niveau

De grafiek die je hieronder ziet is op weekniveau. De koers bevindt zich nu op een belangrijk punt. In juni was deze zone (blauwe balk) namelijk een grote weerstand. Lukt het bitcoin om de week af te sluiten boven deze zone? Dan is dat een positief signaal. Dat kan een ommekeer betekenen van de dalende trend van de afgelopen weken.

Dit artikel is bedoeld als koersupdate. Een kort stukje voor een mooie uitbraak. Vrijdag lees je zoals altijd een uitgebreidere technische analyse van de koers. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Of download onze gratis app BLOX. Dan heb je de koers altijd in je broekzak.


Altijd op de hoogte van de bitcoin koers

Ontvang nieuwsbrief


Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.