Categorieën: Overig

Bitcoin en altcoin traden zonder risico met Altcoin Fantasy

Nieuw in de wereld van cryptocurrency’s, maar wel benieuwd naar crypto trading? Dan is het ook mogelijk om traden uit te proberen zonder ‘echt geld’ te besteden. Op die manier loop je namelijk geen risico om geld te verliezen. Een populaire app waarmee dat kan is Altcoin Fantasy. Deze app is zowel te downloaden op Android als op iOS.

Risico’s van het vak leren

Het doel van Altcoin Fantasy is om nieuwe investeerders te leren traden. Gebruikers van de app beginnen met een virtueel bedrag in Amerikaanse dollars. Dit bedrag kunnen ze vervolgens uitgeven om te handelen in 1.400 verschillende cryptocurrency’s. De app wordt constant bijgewerkt met de real-time koersen.

Gebruikers van de app krijgen uitgebreide informatie om hen te helpen de juiste beslissing te nemen. De app bevat bijvoorbeeld beschrijvingen van de cryptocurrency’s, gerelateerd nieuws en historische grafieken voor elk van de verhandelbare digitale munten.

Wedstrijden tussen spelers

Met de app is het ook mogelijk om het op te nemen tegen andere spelers wereldwijd. Aan het eind van de wedstrijdperiode wordt er een winnaar bekendgemaakt, en de winnaar krijgt een aantal ACF-tokens (Altcoin Fantasy Tokens). De winnaar is degene die aan het eind van de periode de hoogste waarde heeft in virtuele dollars.

Om het spel te spelen moet je de app installeren en een account aanmaken. Hierna kan je je registreren voor een nieuwe wedstrijd, of je kan je inschrijven voor een lopende wedstrijd. Tijdens de competitie kan je je plek in de ranglijst bekijken. Het deelnemen aan de competitie is helemaal gratis.

Klaar om echt cryptocurrency te traden?

Met de app kan je het handelen in crypto uitproberen. Heb je eenmaal de fijne kneepjes van het vak geleerd, dan is het leuker om het ‘in het echt’ cryptocurrency te kopen. Je kan bijvoorbeeld bitcoin kopen bij een Nederlandse aanbieder zoals BTC Direct. Maar binnenkort wordt het nóg eenvoudiger om met je smartphone te handelen in verschillende cryptocurrency’s. Daarover volgt later meer..

Frank Smits

Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Recente artikelen

1 miljard dollar aan Bitcoin optiecontracten verlopen morgen: wat betekent dat?

Bijna een miljard dollar aan Bitcoin optiecontracten verlopen aanstaande vrijdag, volgens data van cryptocurrency analysbureau…

7 uur geleden

Bitcoin zou nu 15.000 dollar waard moeten zijn volgens analist Bloomberg

In de laatste maandelijkse nieuwsbrief Bloomberg Crypto Outlook, schrijft analist Mike McGlone dat bitcoin nu eigenlijk…

10 uur geleden

Analyse: Bitcoin kan komende dagen terug naar 10.500 dollar

Bitcoin heeft niet zijn beste week, maar op korte termijn ziet het ernaar uit dat…

12 uur geleden

‘Ethereum daalt naar 280 dollar voordat hype upgrade ETH2.0 prijs lanceert’

Ethereum en vrijwel alle andere altcoins zijn weer lekker volatiel, en de volatiliteit pakt deze…

13 uur geleden

Angst op de bitcoin markt, juist een goed moment om in te stappen?

Bitcoin is begin deze week flink in waarde gezakt. Dat zorgt voor veel onrust, onzekerheid…

15 uur geleden

Bitcoin nooit meer onder 6.700 dollar volgens deze indicator

Sommige investeerders hopen dat bitcoin nog flink gaat zakken, zodat ze goedkoop kunnen inslaan. Maar…

1 dag geleden

BTC Direct introduceert BLOX! Dé alles-in-een crypto app. Nu €5,- gratis tegoed.

Check it out!