Wedden met Bitcoin: Jon Snow van Game of Thrones zit op de Iron Throne

Het is weer zondag, dus dat betekent binnenkort weer een nieuwe aflevering van de HBO-hitserie Game of Thrones! Voor de piraten onder ons vandaag al te zien, en op Ziggo morgen. Welk personage kunnen we aan het eind van de serie op de Iron Throne vinden? Dat is nog lang niet duidelijk, maar het is wel mogelijk om erop te wedden in bitcoin. Dat kan via de bitcoin goksite FreeBitco.in, in de prijzenpot zit nu iets meer dan twee bitcoin:

34 procent gokt op Jon Snow

Met behulp van deze website kan je gokken op elf verschillende Game of Thrones-personages. Op dit moment staat Jon Snow bovenaan. De voormalig commandant van de Night’s Watch heeft op het moment van schrijven maar liefst 34 procent van de stemmen. Bran Stark staat op de tweede plek, met 21 procent. De derde plek wordt bezet door ‘overig’, deze optie is geldig in het geval niemand de Iron Throne wint.

Hoe eerder je wedt, des te meer kan je verdienen met de weddenschap. Zo wordt voorkomen dat iemand op het laatste moment nog even een wedje plaatst. En dat heeft succes, want er is al meer dan 50.000 keer gewed op de winnaar van de Iron Throne.

Op eigen risico

Gokken via de website FreeBitco.in is overigens helemaal op eigen risico. Wanneer we de website opzoeken op Trustpilot krijgen we gemengde reacties te zien. De ene review is erg positief, en de andere review geeft aan dat FreeBitco.in een scam is. Voorzichtigheid is dus zeker geboden!

Buiten dit feit is het wel interessant om te zien hoeveel mensen er op een bepaald personage stemmen. Zoals eerder besproken heeft Jon Snow op dit moment de meeste kans, en de minste stemmen gaan naar Euron Greyjoy.

Wie denk jij dat er aan het eind van de rit op de Iron Throne zit? Laat het weten in een reactie!

Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.