Bitcoin weekoverzicht: 1 miljoen dollar voor Pirate Bay, Bakkt live en Decathlon, Frankrijk en Foot Locker

Geen tijd gehad om het cryptonieuws te volgen deze week? Geen zorgen, onze vrienden van BLOX maken elke week een video van zestig seconden om je bij te praten.

BLOX is de nieuwste gratis crypto app voor iOS en Android. Met BLOX trade je binnen één minuut de tien populairste coins. Wil je meer weten over BLOX? Dat kan!

Lees alles over BLOX

Wat is er allemaal besproken?

  • Arr arrr! Pirate Bay heeft al meer dan een één miljoen dollar aan bitcoin donaties ontvangen. De bekendste, of beruchtste website om de piraat op uit te hangen begon in mei 2013 met het accepteren van BTC. Op deze blockexplorer zie je dat er al 77 bitcoin gedoneerd is!
  • Maar wat kan je nou echt met bitcoin? Nou, binnenkort kan je bij 25.000 verschillende Franse winkels betalen met bitcoin. Denk aan Foot Locker, Decathlon, Intersport en vele anderen!
  • Na maanden van twijfel en uitstel is het moment dan daar: Bakkt is live! En Bakkt heeft ervoor gezorgd dat miljarden dollars de markt op zijn gestroomd, de bitcoin koers nieuwe all time highs heeft bereikt, en zelfs Trump zijn steun voor bitcoin uitsprak. Nee geintje, de impact is nog nauwelijks voelbaar.
Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.