Bitcoin weekoverzicht: over Duitsland, goud, Monero, Zcash en Twitter

Geen tijd gehad om het cryptonieuws te volgen deze week? Geen zorgen, onze vrienden van BLOX maken elke week een video van zestig seconden om je bij te praten.

BLOX is de nieuwste gratis crypto app voor iOS en Android. Volg de koersen van de bekendste cryptocurrency zoals bitcoin, ether en XRP. Vind je het een mooi instapmoment? Koop dan direct je favoriete coin. En als je tevreden bent met je winst kan je je coins meteen weer verkopen. Simpeler kan haast niet.

Wat is er allemaal besproken?

  • Het Duitse ministerie van Financiën schrijft dat het gebruik van Monero (XMR) en Zcash (ZEC) door criminelen toeneemt. In een recent rapport betogen onze oosterburen dat deze privacycoins de rol van bitcoin op het dark web kan overnemen.
  • Wow, normaal gesproken is Peter Schiff anti bitcoin (en dat is hij nu misschien nog steeds wel) en pro goud. Maar nu spreekt hij zich uit voor cryptocurrency’s die gedekt worden door fiatgeld. Ziet hij dan eindelijk het licht?
  • De CEO van Twitter, Jack Dorsey blijft bij zijn punt: bitcoin en cryptocurrency zijn de nationale valuta van het internet. “Ik denk dat internet in bijna alle opzichten een opkomende natiestaat is,” zei Dorsey. “En het internet heeft ook bijna een eigen nationale valuta in de vorm van cryptocurrency en bitcoin.”

Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
  • Het is té mooi om waar te zijn!!! Ik krijg de indruk dat ik naar een video spelletje kijk

    27 oktober 2019