alle landen

Bitcoin weekoverzicht: Venezuela, Argentinië, India, Binance en koers daalt

Geen tijd gehad om het cryptonieuws te volgen deze week? Geen zorgen, onze vrienden van BLOX maken elke week een video van zestig seconden om je bij te praten.

BLOX is de nieuwste gratis crypto app voor iOS en Android. Volg de koersen van de bekendste cryptocurrency zoals bitcoin, ether en XRP. Vind je het een mooi instapmoment? Koop dan direct je favoriete coin. En als je tevreden bent met je winst kan je je coins meteen weer verkopen. Simpeler kan haast niet.

Wat is er allemaal besproken?

 • De Venezolaanse president Nicolas Maduro zei woensdag dat ongeveer 30 miljoen vaten olie in opslagtanks dienen als ondersteuning voor de Petro. Dat is de staats cryptocurrency waarmee Venezuela Amerikaanse sancties wil ontlopen.
 • De centrale bank van Argentinië heeft consumenten op 1 november formeel verboden om bitcoin (BTC) en andere cryptocurrency te kopen met creditcards. Wat volgde was precies het tegenovergestelde van wat de Argentijnse regering had verwacht. De vraag stijgt alleen maar!
 • Binance neemt de Indiase crypto exchange WazirX over. Heel bijzonder aangezien India nog al een lastig cryptobeleid heeft. Maar desalniettemin een enorme nieuwe markt van 1 miljard mensen.
Delen:

Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
 • Avatar

  De vraag stijgt en de prijs daalt. Waar is de logica?

  24/11/2019
 • Avatar

  Word ik gecensureerd? Dat zou toch volledig indruisen tegen de Bitcoin filosofie!

  25/11/2019

Laat een reactie achter