bitcoin whale

Bitcoin whales stappen in, koers schiet omhoog

De Bitcoin koers stijgt weer gigantisch en dat zorgt voor optimisme onder de whales. Grote investeerders beginnen volgens de analisten van CryptoQuant weer in te stappen en dat kan weleens een goed signaal zijn voor de weken die voor ons liggen. Om deze rally een vervolg te geven, moeten de whales hun kooptempo wel verhogen volgens CryptoQuant.

Bitcoin whales kopen in. Bron: CryptoQuant

Spannende weken voor Bitcoin

Wat dat betreft beloven het een paar spannende weken te worden voor Bitcoin. Gaan de whales deze koopwoede volhouden en Bitcoin naar nieuwe hoogten stuwen? Dat is de vraag waar iedereen op dit moment mee zit.

Volgens de pseudonieme analist Mister Crypto kunnen we ons opmaken voor een gigantische uitbraak van de Bitcoin koers. “Deze uitbraak van Bitcoin uit de bullish flag wordt gestoord. Let op mijn woorden.”

Vooralsnog lijkt de analist gelijk te krijgen, want we zijn inmiddels een kleine 24 uur verder en de Bitcoin koers is inderdaad met enkele duizenden dollars gestegen.

We moeten nu echter niet meteen te hard van stapel lopen, want om de bullmarkt echt een vervolg te geven moet Bitcoin natuurlijk een nieuwe all-time high noteren. Tot nu toe is er met de 73.800 dollar nog geen overtuigende nieuwe all-time high op de borden gezet.

De all-time high van november 2021 lag immers op 69.000 dollar.

Bitcoin doorbreekt neerwaartse trend

De populaire analist Rekt Capital is op dit moment ook heel bullish over Bitcoin. Hij zag dat de digitale munt zijn neerwaartse trend op de dagelijkse grafiek wist te doorbreken.

Wat we nu precies kunnen verwachten is lastig te zeggen. De Amerikaanse inflatiedata van gisteren was iets beter dan verwacht, maar nog steeds geen reden voor de Federal Reserve (centrale bank) om de rentes snel te verlagen.

Daarvoor is nog veel meer nodig. Wat dat betreft is het lastig om deze koersopleving van Bitcoin meteen duidelijk een plekje te geven.


Thom heeft een juridische achtergrond, maar heeft de focus na zijn rechtenstudie volledig op bitcoin gelegd. Nu vult hij zijn dagen vooral met het lezen en schrijven over bitcoin. Thom bewaart zijn bitcoin niet thuis, maar in meerdere veilige kluizen. Verder heeft hij sinds kort ook een eigen nieuwsplatform.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.