VIDEO: Bitcoin zakt onder 10.500 dollar, miners verkopen meer coins

Ai ai ai! Bitcoin zakt onder 10.500 dollar, de cryptocurrency is vandaag met ruim 6 procent gezakt. Maar positief is wel dat de bitcoin difficulty is gestegen. En wat is er nog meer gebeurd? Dat check je in onze dagelijkse video!

In deze video:

  • Gemiddeld wordt er meer waarde verzonden over de bitcoin blockchain. Op donderdag 17 september bevatte een bitcointransactie gemiddeld 129.000 dollar. Lees meer.
  • Miners verkopen steeds meer bitcoin. Dat zorgt voor meer verkoopdruk, waardoor de koers kan dalen.
  • Dat weerhoudt inwoners uit Turkije er niet van om bitcoin te kopen.
  • Uitstapje naar de economie. De huizenprijzen blijven maar stijgen, toename van 8 procent sinds augustus 2019. Dat is de grootste stijging in anderhalf jaar tijd.

Wat doet bitcoin?

Ook kijken we natuurlijk uitgebreid naar de koers van bitcoin. Bitcoin zakt onder een stijgende trendlijn, en zakt onder 10.500 dollar. Is dit de bodem, of zakt bitcoin nog verder? Axel duikt de grafieken in!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Vrijwel elke dag kijken we naar de laatste nieuwtjes op het gebied van cryptocurrency nieuws en de koers. Wil jij ook op de hoogte blijven? Abonneer je dan op ons kanaal en mis geen moment!


Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.