Bitly blokkeert per ongeluk link Andreas Antonopoulos

Schrijver en spreker Andreas Antonopoulos begrijpt het beleid van Bitly niet. En terecht, Bitly blokkeert links die Antonopoulos op de website van Bitly heeft verkort. Zijn nieuwe boek komt binnen vier weken uit, de Griekse schrijver heeft grofweg 200 Bitly links in zijn boek verwerkt. De communicatie tussen deze twee partijen verliep vooral via twitter.

Wie is Andreas Antonopoulos en wat is Bitly?

  • Antonopoulos is schrijver van bekende boeken over bitcoin en ethereum. Hij spreekt veel op congressen over cryptocurrency en wordt binnen de bitcoin wereld gezien als een echte autoriteit. Zijn youtubekanaal is ook zeker een bezoek waard.
  • Bitly is een website waarop je url’s kan verkorten. Deze service is handig voor als je een maximaal aantal tekens mag gebruiken, zoals op twitter.

Het begon met een bericht van een volger van Antonopoulos.

 

Vervolgens uit Antonopoulos zijn zorgen via een tweet naar Bitly. Hij is bang dat alle linkjes in zijn nieuwe boek niet meer zullen werken en hij dreigt naar een concurrent te gaan.

 

Pas twee dagen later reageerde Bitly met het volgende:

 

Het schijnt dus een fout te zijn van Bitly. Ze gaan verder niet op in de reden waarom de link geblokkeerd was.

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.