Dit zijn de beste Black Friday Bitcoin en crypto deals van 2021

Nu onze economie geteisterd wordt door hoge inflatie, komt black friday als geroepen. Veel crypto-artikelen zijn tegen hoge kortingen te verkrijgen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van 25% korting op De Bitcoin Standaard en De Fiat Standaard? De Ledger Nano S voor 45,47 euro of een CRYPTOTAG voor 99 euro? Alle kortingen gelden tot en met 29 november, tenzij anders vermeld.

Bekijk alle deals

 

Bitcoin- en Fiat Standaard (NL) | 25% korting

Schrijver Saifedean Ammous schetst met deze twee boeken onze economsiche en monetaire realiteit en hoe we hier zijn gekomen.

Het Nederlandse boek De Bitcoin Standaard kwam in 2020 uit en is het meest verkochte bitcoin boek ooit. Dit is het beste boek als je meer wil weten over de opkomst van een gedecentraliseerde, apolitieke, vrije markt alternatief voor onze centrale banken.

Zijn nieuwste boek De Fiat Standaard komt dit jaar uit en levering wordt op 31 december verwacht, maar kan nu al tijdelijk met 25% korting besteld worden. Wees er snel bij!

Goed om te weten, is dat je op alle Nederlandse boeken tijdelijk 25% korting krijgt.

Pak 25% korting

 

Ledger Nano S | 30% korting

Ledger Nano S voor maar 45,47 euro! Dit is de populairste hardware wallet aller tijden en is nog nooit zo goedkoop geweest. Goedkoper dan dit kom je ze niet tegen. De wallet is in verschillende kleuren te krijgen, maximaal drie per persoon.

Koop de Ledger Nano S met 30% korting.

Bekijk deal

 

CRYPTOTAG | 99 euro

Op zoek naar een premium product om je private keys veilig mee te bewaren? De CRYPTOTAG Zeus Starter Kit en de CRYPTOTAG Zeus uitbreiding zijn beiden tijdelijk verkrijgbaar met 23% korting. Hierdoor kun je al voor 99 euro de trotse eigenaar worden van deze titanium platen. Deze korting geldt tot en met 28 november.

Wat is Black Friday?

Voor diegene die de hype niet hebben meegekregen: Black Friday is komen overwaaien uit de Verenigde Staten. De dag na Thanksgiving geven (online) winkels flinke kortingen mee aan hun producten. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen.

Om klanten naar winkels te trekken, adverteren veel ondernemers met speciale aanbiedingen.

De term Black Friday slaat ook op zwarte cijfers schrijven. Dat wil zeggen, veel artikelen verkopen om dat jaar goede verkoopcijfers te kunnen overleggen. In de Verenigde Staten (en eigenlijk ook in de rest van de wereld) is het gebruikelijk om verliescijfers met rode inkt in de boeken te schrijven. Winstcijfers schrijf je dan juist weer met zwarte inkt.

Nederland moet er sinds een paar jaar ook aan geloven. Grote elektronicabedrijven stunten met grote kortingen. Eigenlijk een perfect moment om nu al cadeaus in te slaan voor de feestdagen.

Check alle deals


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.