Airdrop Stellar (XLM) bevestigd: gratis crypto op blockchain.info

Walletprovider Blockchain.info is een partnerschap aangegaan met de Stellar Development Foundation. Bekend van de cryptocurrency Stellar (XLM). Het idee achter de samenwerking is dat gebruikers van de wallet gratis XLM krijgen.

Wat moet je doen om gratis coins te krijgen?

In de cryptowereld wordt het gratis weggeven van coins een airdrop genoemd. In dit geval gaat het dus om XLM, en dat is niet zomaar een coin. Stellar is qua marktgrootte de zesde cryptovaluta ter wereld. Blockchain.info zegt op hun website dat je voor ongeveer 25 dollar aan XLM ontvangt.

Om in aanmerking te komen voor deze airdrop hoef je alleen maar je e-mailadres in te vullen op www.blockchain.com/getcrypto. Je hoeft zelfs (nog) geen wallet van Blockchain.info te hebben.

Behoor je tot de eerste groep inschrijvers? Dan ontvang je binnen een week een e-mail met instructie voor je gratis coins.

Onderdeel van een groter programma

Met de Stellar airdrop is maar liefst 125 miljoen dollar gemoeid, aldus de website van blockchain.info. Maar dit is niet de enige airdrop. De walletprovider wil meerdere airdrops regelen voor gebruikers van hun platform.

Het idee hierachter is om miljoenen mensen op een makkelijke manier kennis te laten maken met cryptocurrency.

Blockchain CEO Peter Smith: “Een van mijn favoriete dingen is om nieuwe gebruikers hun eerste 20 dollar aan crypto te geven. Zo maken ze kennis met een nieuw financieel systeem, in de palm van hun eigen hand.”

Meer lezen over airdrops van walletprovider Blockchain? Lees hun visie en boekwerk.

Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.