Aankondiging: BLOX official partner van Ajax, cryptocurrency app onderstreept Europese groeiambities

BLOX onderstreept zijn Europese groeiambities door zich als official partner aan Ajax te binden. De komende drie jaar is BLOX zichtbaar in het stadion, op televisie en tijdens interviews. Miljoenen fans maken de komende jaren kennis met BLOX tijdens wedstrijden van de landskampioen in de Champions League en de Eredivisie.

Europese groeiambities

Menno Geelen, Commercieel Directeur Ajax: ‘We zijn verheugd BLOX te mogen verwelkomen in onze partnergroep. Hun ambitie spreekt mij aan, evenals de manier waarop ze crypto op een eenvoudige, verantwoorde en veilige manier onder de aandacht brengen van geïnteresseerde kopers.’

Strategische samenwerking voor de toekomst

Net als Ajax heeft BLOX Europese ambities en een samenwerking met de Champions League-club past in deze strategie. Beide organisaties zijn klaar voor de toekomst.

Davy Stevens, CEO BLOX: ‘Wij maken cryptocurrency toegankelijk en leuk. We zijn actief sinds 2013 en hebben al veel Europeanen kennis laten maken met cryptocurrency’s. De samenwerking met Ajax sluit naadloos aan bij onze Europese groeiambities en helpt ons onze naamsbekendheid verder te vergroten. We willen fans op een verantwoorde manier kennis laten maken met cryptocurrency door ze speciale aanbiedingen te geven.’

Momenteel is BLOX beschikbaar in Nederland, België en Spanje. Maar net als Ajax wil BLOX ook de rest van Europa veroveren.

Davy Stevens, Edwin van der Sar, Mark Bakker

Populariteit van BLOX

BLOX is de komende drie jaar een van de hoofdsponsors van Ajax, net als bedrijven zoals Ziggo, Adidas, Coca-Cola en Bud. Het logo zal zichtbaar zijn tijdens thuiswedstrijden van Ajax op LED-boarding, digitale carpet, op de spelersbus, op trainingsshirtjes, tijdens interviews en nog veel meer.

BTC Direct heeft BLOX ontwikkeld, en sinds 2019 kunnen gebruikers op een makkelijke en veilige manier cryptocurrency’s traden via de app. Dit jaar is de populariteit van BLOX geëxplodeerd, meer dan 350 duizend mensen maken geregeld gebruik van de app. BLOX is beschikbaar voor Android en Apple.

Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
  • In juli werd bekend dat Knaken de partner was voor Ajax de komende drie seizoenen maar die artikelen zijn offline gehaald, hoe zit dit?

    13 augustus 2021
  • Zou Ajax dan ook, met jullie hulp, Bitcoin (of andere crypto) aan de balans toevoegen?

    13 augustus 2021
  • Gaan jullie ook andere voetbalclubs sponsoren? Voor mij gaat dit reden zijn te vertrekken naar een andere aanbieder.

    17 augustus 2021

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.