Nieuw in crypto-app BLOX: koop Cosmos (ATOM)!

Vanaf vandaag koop je Cosmos (ATOM) in de alles-in-één cryptocurrency app BLOX! Dat betekent nog meer keuze voor jou. Maar wat is Cosmos en ATOM eigenlijk, en wat kan je er precies mee?

Een blockchain om blockchains te verbinden

Cosmos heeft als doel om blockchains met elkaar te verbinden, zodat ze met elkaar kunnen communiceren. Of zoals Cosmos het zelf omschrijft: “Cosmos is een gedecentraliseerd netwerk van onafhankelijke parallelle blockchains aangedreven door BFT consensus algortmes zoals Tendermint.”

Volgens het team achter Cosmos, moet je het project niet zien als een product maar als een ecosysteem. Ontwikkelaars worden uitgenodigd om mee te denken en nieuwe tools te creëeren op basis van Cosmos.

Developers kunnen daarnaast ook gebruik maken van de tools die Cosmos biedt om een blockchain te bouwen. Dit framework wordt Cosmos SDK genoemd en is naar eigen zeggen ‘s werelds meest gebruikte raamwerk om blockchains te bouwen.

Het gaat goed met ATOM

De bijbehorende munt van Cosmos heet ATOM, en het is een understatement om te zeggen dat het goed gaat met de coin. Op zondag 16 augustus bereikte ATOM met 5,26 euro de hoogste koers van dit jaar. Dat is een stijging van bijna 269 procent ten opzichte van het dieptepunt in maart! Vandaag lijkt de motor wat te haperen, de coin is met 6 procent gedaald. Tijd voor het BLOX-effect 🙂

Wat is BLOX?

BLOX is de alles-in-één cryptocurrency app voor je smartphone. Handel bliksemsnel in de populairste cryptomunten. Of je nu voor een euro koopt of duizend euro kwijt kan, jij bepaalt je inleg. En ben je jouw telefoon verloren? Geen probleem, het enige wat iemand kan doen is het geld overmaken naar je eigen bankrekening. Meer weten? Check hier de website van BLOX.

Of download de app direct:

Delen:

Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.