BLOX heeft een nieuw uiterlijk!

Om goed voor de dag te komen tijdens de feestdagen (en ook in 2023), heeft het uiterlijk van de BLOX-website een update gekregen. Zo kunnen we op een feestelijke manier het nieuwe jaar in! Wat is er precies allemaal veranderd?

Hoe ziet deze er nu uit?

De mensen die regelmatig op de BLOX-webpagina te vinden zijn, hebben het vast al gezien. De homepage van de website heeft een volledig nieuw uiterlijk gekregen! Alle elementen zijn opnieuw gestyled om alles nog overzichtelijker te maken.

De content op de website is wel hetzelfde gebleven, maar hier en daar zijn wat veranderingen doorgevoerd. Zo is er – naast de nieuwe homepagina – ook een nieuwe tabel te vinden met al onze munten. Deze vind je op de koersen-pagina. Zo kan je op een overzichtelijke manier gaan traden via je webbrowser.

Sinds wanneer heeft BLOX een webportaal?

De BLOX crypto app breidt zich regelmatig uit en sinds oktober kan je als gebruiker profiteren van een geheel nieuwe functie: het BLOX crypto trading webportaal. Voor iedereen die zijn telefoonbatterij wil sparen, of de behoefte heeft om er eens écht voor te gaan zitten.

Deze pagina kan je vinden door in te loggen via de webbrowser, gewoon vanaf je laptop of pc. Je handelt via de webbrowser net zo eenvoudig en veilig als in de app. Het storten of opnemen van tegoed doe je simpel en snel met iDEAL, je creditcard of via een SEPA Bank Transfer. Erg simpel dus!


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.