🚨BTC Direct nieuws wordt BLOX nieuws🚨

Het nieuwsplatform van BTC Direct, waarop jij nu dit artikel leest, gaat veranderen. Deze website wordt per 6 september overgenomen door onze partner BLOX, de nummer één crypto-app van de Benelux. Je ontvangt het crypto nieuws zoals je van ons gewend bent, maar in een ander jasje.

Wat is BLOX?

BLOX is een app die het traden in cryptocurrency makkelijker maakt dan ooit. Je kan in de app crypto kopen, live de koersen volgen, en razendsnel handelen in de populairste cryptomunten. Daarbovenop heeft BLOX ook een officiële registratie bij De Nederlandsche Bank.

Wat verandert er voor mij?

Vanaf 6 september zal het content-team van BTC Direct zich aansluiten bij de BLOX-redactie. Zij zijn helemaal klaar om een nieuw tijdperk in te luiden! Dit betekent dat ze je nog steeds elke dag het laatste cryptonieuws voorschotelen, maar dan voor BLOX. Je hebt de felgekleurde gele BLOX-banners misschien al voorbij zien komen in de artikelen.

Alles in één

BLOX is erg enthousiast over deze overname. Het bedrijf kan zijn gebruikers, naast het handelen in crypto, op deze manier ook voorzien van het laatste nieuws. Dat past precies in de toekomstvisie, waarbij ontwikkeling vooraan staat.

“Dit is natuurlijk supertof”, vertelt Toon Schraven, hoofd marketing en communicatie van BLOX. “We hebben nu eindelijk onze eigen volwaardige nieuwsvoorziening in zowel tekst als beeld. Ik denk dat de uitbreiding van ons content-portfolio op YouTube, op de website, en in de app nuttig is voor onze bestaande en nieuwe gebruikers.”

Sneak preview BLOX nieuwswebsite

“Onze dienst onderscheidt zich tot nog toe als de meest eenvoudige en veilige manier van handelen in crypto, maar de verdieping op het gebied van crypto educatie kan beter. Deze stap is er een in de juiste richting om onze gebruikers meer kennis te bieden”, aldus Schraven.

“We zijn blij dat de nieuwskanalen in goede handen zijn”, zo vertelt Mark Bakker, directeur van BTC direct. “Het nieuws kan hierdoor zelfs (op een nader te bepalen datum) ook in-app voorgeschoteld worden aan zijn gebruikers. Het biedt een meerwaarde die bij BLOX optimaal benut kan worden.”

Hoe blijf ik op de hoogte?

Maak je geen zorgen, je zal hier nog steeds het belangrijkste en laatste nieuws kunnen vinden. Dat blijft namelijk het voornaamste doel van de nieuwswebsite en het YouTube-kanaal. BLOX zal ervoor zorgen dat Nederland en Vlaanderen op een leuke en begrijpelijke manier in contact blijven met crypto.

Voor de lezers van de nieuwssite en de YouTube-abonnees verandert er weinig. Deze kanalen worden alleen in een ander jasje gestoken. Wil je op de hoogte blijven van alle crypto nieuws? Schrijf je dan in voor de BLOX nieuwsbrief. Daarnaast kan je BLOX ook volgen op Instagram, Twitter, Facebook en LinkedIn.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
 • 👏🙌

  18 augustus 2022
 • Is het ook te volgen via Telegram zoals nu met BTC Direct

  25 augustus 2022
  • Zou mooi zijn maar BTC direct zet maar sporadisch een bericht in Telegram

   31 augustus 2022
 • Wordt de trade website ook BLOX of kan ik bij BLOX met zelfde zaken inloggen voor traden als bij BTC?

  28 augustus 2022

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.