BTC Direct zoekt technisch analist!

Wil jij ons publiek voorzien van leuke analyses? De nieuwswebsite van BTC Direct is namelijk per direct opzoek naar een freelance technisch analist met kennis van de cryptomarkt. Help jij onze lezers om de juiste keuzes te maken?

Meer analisten = meer ogen op de markt

De cryptomarkt is erg volatiel en gaat – in tegenstelling tot de aandelenmarkt – 24 uur per dag door. Omdat er zo veel gaande is in deze innoverende markt, proberen wij het belangrijkste nieuws te filteren en dit op een begrijpelijke manier te serveren aan onze lezers.

Het is daarom van belang dat we niet alleen de input hebben van één persoon, maar het liefst van meerdere analisten. Op deze manier hebben wij als nieuwsplatform meer ogen op de markt, en kunnen wij de belangrijkste ontwikkelingen in de markt vertalen in begrijpelijke taal voor onze lezers.

Analyseren, maar ook schrijven

Omdat een van onze analisten stopt, zijn we per direct op zoek naar iemand die zijn plaats in kan nemen. We zijn op zoek naar iemand die verstand heeft van technische analyses, en die het liefst ook beschikt over een vlotte pen. Je zal jouw analyses namelijk ook tekstueel moeten onderbouwen.

Wij kunnen geen financieel advies geven, maar we kunnen onze lezers wel zo veel mogelijk handvatten bieden om zich te kunnen manoeuvreren in deze florerende markt. Dit doen wij door dalingen en stijgingen van bitcoin – maar ook van andere cryptocurrency’s – zo veel mogelijk te voorspellen. Dat is af en toe lastig, maar niet onmogelijk.

Technische analyses kunnen, naast het laatste nieuws, helpen bij met het maken van trades. Daarom moet dit wel secuur en duidelijk uitgelegd worden aan lezers. Zij moeten hierop voort kunnen borduren wanneer zij een volgende crypto aankoop maken.

Klinkt dit als een bullmarkt in je oren?

Is dit iets voor jou? Stuur dan een motivatie en technische analyse naar nieuws@btcdirect.eu, en wie weet staan jouw analyses binnenkort op onze nieuwssite.

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.