BTC Direct neemt hardware wallet webshop Cryptomaan over

BTC Direct heeft Cryptomaan per 1 september overgenomen. Cryptomaan is een webshop gespecialiseerd in hardware wallets en crypto accessoires. BTC Direct neemt hiermee  de expertise, de inventaris en het klantenbestand van Cryptomaan over.

Veiligheid en kennis

Cryptomaan en BTC Direct komen beiden uit Nijmegen en werken al jarenlang achter de schermen samen. De missie van BTC Direct is om bitcoin en andere cryptocurrency’s zo simpel mogelijk te maken. Maar daar hoort ook veiligheid bij. Met de overname van Cryptomaan heeft BTC Direct nog meer kennis over het veilig opslaan van bitcoin binnengehaald.

Jarenlange ervaring

Mike Hutting, CEO van BTC Direct, over de Cryptomaan:

‘Wij zien dit niet als een overname, maar eerder als een permanente samenwerking met Cryptomaan. Hiermee halen wij jarenlange ervaring op het gebied van cryptogerelateerde producten binnen. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend vet dat we onze klanten naast bitcoin en altcoins, ook kunnen helpen met het veilig opslaan van hun coins. Dit is een verantwoordelijkheid waar we klaar voor zijn, en samen met Cryptomaan bieden wij klanten de beste manier om veilig coins te kopen en op te slaan.’

We gaan Europa in

Ook Cryptomaan gaat er op vooruit, Elmar Witjes, eigenaar van Cryptomaan:

‘De overname door BTC Direct was een logische stap waar we al een tijdje naartoe werken en ontzettend blij mee zijn. We hebben al jaren een goede samenwerking vanuit onze thuisbasis in Nijmegen. We blijven nog steeds de allerbeste producten verkopen, maar nu met een klantenservice die ook op zaterdag en tot in de late uurtjes bereikbaar is! Er is geen partij in Nederland die nu zoveel expertise heeft over crypto en opslag als Cryptomaan en BTC Direct samen. Daarnaast gaan we de volgende stap zetten op de Europese markt. Een mooie toekomst in het vooruitzicht!’

Cryptomaan biedt wallets aan van onder andere Ledger, Trezor, BitBOX en KeepKey. Daarnaast worden ook verschillende accessoires aangeboden zoals kabels, geheugenkaarten en de Cryptotag.

Lees hier het volledige persbericht.

Win een Ledger Nano S

Om de overname te vieren geven wij drie hardware wallets van Ledger Nano S weg. Het enige wat je hoeft te doen is je te abonneren voor onze nieuwsbrief. Dat kan op de website van BTC Direct door je te registreren. Ontvang je de nieuwsbrief al? Dan doe je automatisch mee.


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
 • Vet!!!

  1 september 2020
 • Ledger Nano S !!!!!!! WoW
  Die zal wel van pas komen. Nu maar hopen

  1 september 2020
 • Goed nieuws ga zodoor

  3 september 2020
 • van harte gefeliciteerd,

  een goede zet,
  in een nog jonge markt !

  een duidelijke “stap voor stap” instructie film voor het gebruik van een ledger / wallet, zal mogelijk veel klanten over de streep trekken !

  de kans van verlies / diefstal
  van je crypto’s blijft eng !

  ik kijk er naar uit ! ?

  veel succes !!!! ??

  4 september 2020
 • van harte gefeliciteerd,

  een goede zet,
  in een nog jonge markt !

  een duidelijke “stap voor stap” instructie film voor het gebruik van een ledger / wallet, zal mogelijk veel klanten over de streep trekken !

  de kans van verlies / diefstal
  van je crypto’s blijft eng !

  ik kijk er naar uit ! ?

  veel succes !!!! ??

  p.s. ik deel het nieuw even op face-book ?

  4 september 2020