Online hamburger thuisbezorgd? Burger King Duitsland accepteert bitcoin

Burger King Duitsland accepteert vanaf nu bitcoin als betaalmiddel. Het gaat voor zover wij weten alleen over de bezorgwebsite en de mobiele applicatie:

We weten niet zeker of Burger King Duitsland ook in haar fysieke winkels bitcoin accepteert. Met 600 filialen in heel Duitsland zou dat niet verkeerd zijn. Maar het feit dat je online burgers kan bestellen is al een hele stap vooruit in de acceptatie van bitcoin als betaalmiddel.

Niet de eerste Burger King die bitcoin accepteert

Burger King is in 1954 begonnen en heeft meer dan 13.000 locaties die dagelijks meer dan 11 miljoen gasten serveert, in 98 landen wereldwijd. Volgens de website Crunchbase heeft Burger King een jaarlijkse omzet van 1,7 miljard dollar (ongeveer 1,5 miljard euro).

In de zomer van 2017 kondigde Burger King Rusland aan bitcoinbetalingen te accepteren. Eind augustus introduceerde deze Burger King de cryptocurrency Whoppercoin.

Ook in Nederland kon je in een Burger King betalen met bitcoin, in Arnhem om precies te zijn. Tegenwoordig kan dat helaas niet meer. Maar je kan nog steeds op veel plekken in Arnhem betalen met bitcoin. Het is niet voor niets dat Arnhem bitcoinstad wordt genoemd. In dit artikel leggen we je uit waar je nog meer met bitcoin kan betalen.

Krijg je nu ook honger van dit artikel? Op Thuisbezorgd kan je ook met bitcoin betalen. In het filmpje hieronder leggen we je uit hoe je dit moet doen:

Maar pas op: bestel je teveel met bitcoin? Dan kan dat later zomaar een rib uit je lijf kosten. Daar weet de schrijver van dit artikel alles van.

Delen:

Frank Smits heeft zijn master behaald in Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zijn specialisme is het analyseren van de koers. Frank voorziet een grote rol voor bitcoin in de digitale samenleving. Bekend van o.a. Twinkle Magazine en Internet Marketing Unie.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.