Analist Canfield zegt dat je pas op 10 dollarcent Ripple (XRP) moet kopen

De koers van XRP staat op het laagste punt sinds twee jaar. Op 18 december 2017 was de waarde nog 0,78 dollar. Vorig jaar op diezelfde dag dachten we dat XRP zijn dieptepunt wel had bereikt, je kon XRP kopen voor 0,28 dollar. Lange tijd leek het er op of 2019 een beter jaar zou worden voor zogenaamde XRP bagholders. Maar tegen de verwachting in is XRP vandaag zelfs naar 0,19 dollar gedaald.

Bodem nog niet bereikt

Hoewel, dit is niet helemaal tegen de verwachting in. Crypto analist Jacob Canfield voorspelde dit al in april van dit jaar. En hij denkt dat de koers nog verder kan zakken.

Hierboven zie je de koers van XRP in dollars van het afgelopen jaar. Canfield vertelde op 21 april op Twitter dat XRP nog naar 0,19 dollar kan zakken. En hij bleef hierbij, ondanks dat de koers in mei en juni mooie dingen liet zien. Hij adviseerde dan ook om ergens tussen de 0,19 en 0,21 dollar in te kopen.

Maar zelfs dit bleek niet laag genoeg. Hij is hier van terug gekomen en heeft zijn koopniveau bijgesteld naar 0,10 dollar.

Familie en vrienden redden

De analist zegt dat handelaren en nieuwsgierigen hem voortdurend vragen naar de op twee na grootste cryptocurrency.  Vrij vertaald zegt hij:

“Ik kan je niet vertellen hoeveel vrienden en familieleden ik heb gered van het kopen van XRP in 2018 en 2019. Dat moeten er honderden zijn. Mijn antwoord van wanneer te kopen is altijd misschien tussen 0,10 en 0,15 dollars maar zelfs dan zou ik voorzichtig zijn. Dit zijn de momenten waar ik het trotst op ben in 2019.”

Vervolgens zegt hij dat hij in april nog uitging van 0,19 dollar. Toen schommelde de koers rond de 0,40 dollar. Door nieuwe inzichten, waaronder een parabolisch, dalende trend,  stelde hij dit bedrag bij naar 0,10 dollar.

En bitcoin zakt nog even door

Hij verwacht ook nog dat de bitcoin koers richting 5.500 dollar gaat voordat de weg naar boven wordt gevonden.

Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
 • XRP is gewoon een ‘scam’. Ripple verkoopt XRP voor de financiering van het bedrijf ripple. De technologie verhuist straks mee en daar wordt een ander coin aan gehangen.

  Dat zou best de coin kunnen zijn die Lagarde bedoelt. (want vrienden die heilig in XRP geloven laten mij vaak bewijzen zie dat de CEO van ripple vaak aan met Lagarde aan de onderhandelingstafel zit.

  18 december 2019
 • Ik. Voel. Mij wel. Genaaid.. Ik. Las ergens dat XRP 3000 dollar gaat breiken.. Ik kocht gelijk voor 0.40 cent.. Daarna zakte deze coin dramatisch

  19 december 2019
 • XRP is absoluut geen scam!!! Het isjammer dat mensen dit over XRP ( Ripple ) schrijven uit frustratie. In 2017 ben ik begonnen met investeren op 0.18 cent, …en toen was iedereen om mij heen negatief over Ripple. Waarom. Dat wisten ze zelf ook niet. Eklaar na papagaaien!!! In de tussentijd is er veel gebeurt in de cryptomarkt. Alleen maar tengoede van het bedrijf Ripple! XRP zal iedereen doen verbazen in 2020/2021.

  19 december 2019
  • Ik schrijf niet uit frustratie, want ik heb nog nooit XRP gekocht en ga dat ook niet doen. Ik wil niet zeggen dat ze de boel belazeren, want de mensen achter Ripple zijn goed. He gaat gebruikt worden omdat het een centraal karakter heeft. Maar de XRP heeft voor mij geen waarde als crypto omdat het niet decentraal is en de XRP inwisselbaar is.

   19 december 2019
 • Xrp een scam noemen is gewoon roekeloos en laat zien dat je totaal niet weet waarover je praat

  19 december 2019
 • XRP is hoe gek het ook klinkt bij de haters de meest gedecentraliseerde crypto in de markt. Maar dat willen de papagaai haters niet horen. Het grootste crypto bedrijf is Ripple. Meeste use cases; XRP. Meeste partners in de cryptomarkt is wederom XRP de winnaar. Dus denk goed na waar je in investeert! Onderzoek voor jezelf eens wat het bedrijf Ripple doet en waarmaakt! En laat je niet misleiden door de prijs. Neem niks klakkeloos aan zoals Roger die totaal niet weet waarover hij praat!!! Onderzoek het grondig en je komt tot de conclusie dat XRP een solide keuze voor de toekomst is

  19 december 2019

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.