charles hoskinson video cardano ada

Cardano oprichter: we hebben betere stablecoins nodig

Charles Hoskinson, de geestelijk vader van Cardano, heeft in een videoboodschap vragen van investeerders beantwoord. Hij zegt dat het belangrijk is dat Cardano betere stablecoins nodig heeft om succes te boeken.

Banner Cardano 1

Belang van stablecoins voor Cardano

Hoskinson zegt dat Cardano momenteel geen goede stablecoins heeft. Hij vertelt dat de Cardano Foundation er hard aan werkt om dit te verbeteren.

Stablecoins zijn digitale munten die gekoppeld zijn aan een vaste waarde, zoals de dollar of euro. Dit maakt ze aantrekkelijker voor investeerders die de volatiliteit van andere cryptovaluta willen vermijden. Maar bovenal is het handig om mee te traden.

Andere onderwerpen die Hoskinson besprak:

Congestie op het Cardano-netwerk

Volgens Hoskinson is er geen sprake van overbelasting nu. Er worden veel coins ‘gemaakt’ terwijl er weinig actieve gebruikers zijn. Hij zei dat congestie soms vertragingen kan veroorzaken, maar dat dit geen groot probleem is. Dit zie je vooral bij het settlen van transacties.

Ondersteuning van projecten

Hoskinson is van mening dat Cardano geen geld moet geven aan projecten om ze te paaien. Hij vindt dat projecten op basis van hun eigen kwaliteiten moeten slagen.

Interoperabiliteit

Hij ontkrachtte het idee dat Cardano moeilijk te integreren is met andere platforms. Hij zei dat veel beurzen Cardano al hebben toegevoegd en dat de moeilijke programmeertaal geen echte drempel is.

Prikkels voor gebruikers

Hoskinson benadrukte dat Cardano wel degelijk voordelen biedt voor gebruikers, zoals lage transactiekosten en een focus op veiligheid.

De videoboodschap van Hoskinson is een belangrijke update voor Cardano-investeerders. Het geeft aan dat de Cardano Foundation hard aan werkt om de blockchain te verbeteren en dat er een duidelijke visie is voor de toekomst.

Die visie is hard nodig. De koers van Cardano kan wel een opkikker gebruiken, in de afgelopen 30 dagen is de waarde zelfs gedaald met 25 procent. Op dit moment wordt ADA verhandeld voor zo’n 55 eurocent.

cardano koers bitvavo

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.