Wat is de top van Cardano? Deze analist heeft hoge verwachtingen van ADA

Crypto-analist Benjamin Cowen was te gast bij de YouTube-show Altcoin Daily. Hij werd geïnterviewd door Aaron en Austin Arnold en gaf inzichten over de prijsactie van Cardano (ADA).

Bitcoin belangrijker dan dollar

Cowen zegt dat je pas van een succesvolle altcoin mag spreken als de munt beter presteert dan bitcoin. Over het algemeen stijgen altcoins in dollar- en eurowaarde tijdens een bullmarkt, dus dat is geen kunst.

‘Als een altcoin niet beter kan presteren dan Bitcoin, dan heeft het geen zin om hem vast te houden. Kan ADA het beter doen? ADA overtreft Bitcoin in een bullmarkt.’

Doe eigen onderzoek

Hoewel ADA pas sinds dit weekend weer een groei in de dubbele cijfers laat zien, en de afgelopen 12 maanden al meer dan 3000% is gestegen, verwacht Cowen dat de munt nog 500% kan groeien.

Het is heel verleidelijk om nu vol in Cardano te stappen, maar investeer nooit op basis van één YouTube-video waar alleen de prijs besproken wordt. Kijk naar wat het project doet, wat de ambities zijn en probeer te bedenken of er in de toekomst vraag is. Het YouTube-kanaal heet niet voor niets Altcoin Daily, elke dag worden altcoins besproken en vrijwel elke dag worden er willekeurige cijfers en enthousiaste prijsverwachtingen gedeeld.

Top is nog niet bereikt

Terug naar het interview, Cowen zegt over de Cardano koers:

‘Ik zie ADA als een spel voor de lange termijn. Nu is het kopen van ADA voor 1,37 veel riskanter dan als je de munt koopt voor 0,02 dollar. Maar in het grote geheel van de cyclus denk ik dat ADA nog verder kan groeien. Ik denk niet dat 1,37 de top van de marktcyclus is. Marktcyclustoppen zien er niet zo uit.’

‘Ik denk dat in het grote schema van de marktcyclus, ik denk dat het veel hoger zal gaan dan waar het nu is. Als ik met een nummer zou moeten gooien, zou ik zeggen dat dat ergens tussen de 5 en 10 dollar is … Als ik het mis heb omdat het hoger gaat dan 10 dollar, is dat iets waarvan ik het niet erg vind dat ik het mis heb.’

Dalingen komen voor

Hoewel Cowen verwacht dat ADA zal blijven stijgen ten opzichte van de USD, vooral na dat de huidige Ethereum-rally wat stoom verliest, waarschuwt de handelaar dat er tijdens de stijging ook harde dalingen zullen plaatsvinden.

‘Ik kan je ook vertellen dat als we daarheen gaan, het een gekke reis zal worden en we zullen niet meteen naar die niveaus gaan. We zullen waarschijnlijk onderweg een aantal grote terugvallen krijgen en de manier waarop we dat bekijken, is dat Ethereum in de afgelopen cyclus ook behoorlijk grote terugvallen had. Ik denk dat het die niveaus kan halen, maar het zal zeker geen gemakkelijke rit worden.’

Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
  • Welcome for jumping back in the cryptospace.
    En gezien het artikel: what are a few trillion (vertaalfouten) among friends 😉

    11 mei 2021

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.