Categorieën: ChainlinkKoers

Chainlink stijgt met 12% en bereikt hoogste waarde aller tijden

Bitcoin heeft er moeite mee om door een weerstand van 11.500 dollar te breken, maar zoals wel vaker dit jaar, stijgt Chainlink als bitcoin in gevecht is. In de afgelopen 24 uur is LINK met 12% gestegen naar een nieuwe all time high van 9,46 dollar (8,04 euro).

Zet je de waarde van LINK af tegen bitcoin (sats) dan is de populaire altcoin met 9,5% gestegen. Door deze enorme sprint heeft Chainlink Binance Coin (BNB) en Crypto.com Coin (CRO) weer ingehaald als het gaat om totale marktwaarde.

Chainlink handelt boven 9 dollar

Voor het eerst in zijn korte geschiedenis steeg de prijs van LINK gisteren boven de 9 dollar. Het hoogtepunt werd vanochtend om 07:00 uur behaald, toen was de munt 9,46 dollar waard. De Chainlink koers kun je hier live volgen.

Deze stijging kwam nadat Chainlink onderhevig was aan een sterke correctie. Halverwege juli steeg de munt naar 8,94 dollar. Net als veel andere grote altcoins had LINK te lijden onder de volatiliteit van de koersen van Bitcoin en Ethereum. Alle winsten werden binnen een paar dagen opgeslokt door deze twee grote munten.

Sentiment en volume

Santiment, blockchain-analysebedrijf, deelde een paar uur voordat Chainlink zijn ATH bereikte een korte analyse. Er was namelijk een stijging merkbaar in het handelsvolume en het sociale sentiment.

Dit kan erop wijzen dat Chainlink wel ruimte heeft om te stijgen. Wat deze indicatoren echter ook kunnen laten zien, is dat er op korte termijn een piek kan worden bereikt.

Het is absoluut positief voor investeerders dat Chainlink een nieuwe recordhoogte bereikt, terwijl bitcoin en ethereum enigszins stagneren.

Zeus Capital LLP

Een interessant facet van de recente stijging is de betrokkenheid van Zeus Capital LLP, een cryptocurrency-fonds dat ongeveer een maand geleden publiekelijk short ging op de activa.

Zij schreven verschillende rapporten waarbij ze Chainlink een Russische scam noemen en helemaal de grond in boren. Sinds dat het bedrijfje met hun lastercampagne begon, is de koers van Chainlink alleen maar aan het stijgen.

Koop Link met BLOX

Chainlink is te verkrijgen via BLOX. Dat is de alles-in-één cryptocurrency app voor Android en iOS. Of je nu voor een euro koopt of duizend euro kwijt kan, jij bepaalt je inleg. En ben je jouw telefoon verloren? Geen probleem, het enige wat iemand kan doen is het geld overmaken naar je eigen bankrekening. Meer weten? Check hier de website van BLOX.

Of download de app direct:

Jerrymie Marcus

Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.

Recente artikelen

1 miljard dollar aan Bitcoin optiecontracten verlopen morgen: wat betekent dat?

Bijna een miljard dollar aan Bitcoin optiecontracten verlopen aanstaande vrijdag, volgens data van cryptocurrency analysbureau…

13 uur geleden

Bitcoin zou nu 15.000 dollar waard moeten zijn volgens analist Bloomberg

In de laatste maandelijkse nieuwsbrief Bloomberg Crypto Outlook, schrijft analist Mike McGlone dat bitcoin nu eigenlijk…

16 uur geleden

Analyse: Bitcoin kan komende dagen terug naar 10.500 dollar

Bitcoin heeft niet zijn beste week, maar op korte termijn ziet het ernaar uit dat…

18 uur geleden

‘Ethereum daalt naar 280 dollar voordat hype upgrade ETH2.0 prijs lanceert’

Ethereum en vrijwel alle andere altcoins zijn weer lekker volatiel, en de volatiliteit pakt deze…

19 uur geleden

Angst op de bitcoin markt, juist een goed moment om in te stappen?

Bitcoin is begin deze week flink in waarde gezakt. Dat zorgt voor veel onrust, onzekerheid…

21 uur geleden

Bitcoin nooit meer onder 6.700 dollar volgens deze indicator

Sommige investeerders hopen dat bitcoin nog flink gaat zakken, zodat ze goedkoop kunnen inslaan. Maar…

1 dag geleden

BTC Direct introduceert BLOX! Dé alles-in-een crypto app. Nu €5,- gratis tegoed.

Check it out!