Chainlink is shitcoin FOMO zegt bitcoin whale Joe007

De koers van Chainlink behaalt hoogtepunt na hoogtepunt, de koers lijkt zelfs parabolisch te stijgen. Doordat de munt nieuwe hoogtepunten bereikt, is de koers in zogenaamde price discovery mode.

Blik op de koers

Hieronder zie je de parabolische groei van de chainlink koers. Dit is een logaritmische weergave.

Het heeft een van de grootste whales van Bifinex ertoe gezet om commentaar te geven op de schijnbaar onstuitbare altcoin. En hij zegt dat net als alle andere altcoins, Chainlink ook zal verworden tot een shitcoin. Een whale is iemand die genoeg cryptocurrency heeft om de markt te kunnen beïnvloeden.

Chainlink is al twee jaar achter elkaar een van de best presterende cryptocurrency’s. Als je inzoomt op 2020, dan zie je dat de waarde van de munt sinds begin dit jaar met 390% is gestegen. De angst om iets te missen (FOMO) zorgt bij dit soort opwaartse bewegingen dat veel nieuwe beleggers instappen.

Chainlink is een shitcoin

Ondanks, of misschien juist, al het succes van de munt, noemt Joe007 Chainlink een shitcoin. Joe007 is een van de meest winstgevende traders op cryptobeurs Bitfinex.

‘Elk geval van shitcoin FOMO zorgt voor geconcentreerde rijkdom voor een kleine groep en wijdverspreide verliezen voor een nieuwe generatie van shitcoin houders.’

De commentaren zullen waarschijnlijk voor oproer zorgen in de cryptogemeenschap vanwege het sterke positieve sentiment dat overheerst bij Chainlink.

Tegendraadse analist

Joe007 neemt echter vaak een tegengesteld standpunt in over gevoelige onderwerpen. Of misschien is hij gewoon aan het trollen. Joe007 kwam eerder in botsing met stock-to-flower PlanB en heeft onlangs XRP op een vergelijkbare manier aangepakt.

Hij was het ook totaal niet eens met de positieve houding op de cryptomarkt begin 2020. Joe007 kan zeggen wat hij wil, maar als je de stijgende koers van Chainlink combineert met FOMO dan kan valt er geen pijl op te trekken en is het nog te vroeg om hem gelijk/ongelijk te geven. De theorie van Joe007 is zeker toepasbaar op veel andere coins, maar (nog) niet op Chainlink.

Of Joe007 gelijk heeft of niet, dat volg je het beste met de app BLOX.

Delen:

Jerrymie Marcus heeft een journalistieke achtergrond en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce en VPRO.

Bezoek mijn Linkedin

Reacties
  • Joe007 is zélf een hoopje stront!!!

    16 juli 2020
  • Joe007 is net als trump.

    17 juli 2020
  • De reacties zijn weer alleszeggend. Chainlink is een fckn shitcoin. Deal with it.

    17 juli 2020