Is comedian Louis C.K. terug? Alle crypto’s zijn een scam, behalve Bitcoin

De Amerikaanse komiek Louis C.K. is overduidelijk een echte Bitcoiner. Op Twitter zegt hij dat alle crypto’s behalve Bitcoin scams zijn. Is hij serieus, of maakt hij een grap?

Begin gewoon te discussiëren

Sir Doge of the Coin maakte op Twitter een draadje aan en spoorde het publiek aan om in de comments met elkaar te discussiëren. Komiek Louis C.K., die nooit bang is om ophef te veroorzaken, reageerde dus door alle crypto’s een scam te noemen. Behalve Bitcoin.

De provocerende opmerking leidde onmiddellijk tot reacties van andere gebruikers die de uitdaging aangingen en redenen gaven waarom Ethereum en andere altcoins legitieme en waardevolle investeringen zijn.

Bitcoin maximalisten juichen Louis C.K. toe

Gezien de negatieve sentimenten in en buiten de cryptowereld, vooral rond altcoins op dit moment, kreeg hij ook veel instemming en steun. Bitcoin maximalisten juichten hem virtueel toe als blijk van solidariteit. Maar uiteindelijk is hij waarschijnlijk gewoon aan het trollen, iets waar hij om bekend staat.\

Louis C.K. was toevallig een van de eerste komieken die Bitcoin accepteerde als betaling via BitPay op zijn officiële website in 2015. Deze betaalmogelijkheid is niet langer actief, maar de komiek is al langer bekend met Bitcoin.

Louis C.K. jarenlang gecancelled

Jarenlang was Louis C.K. de grootste naam in comedy en had hij een eigen tv-show. Maar een schandaal zorgde voor een grote tegenslag.

Verschillende vrouwen traden naar voren en beschuldigden hem van seksueel wangedrag, waaronder ongewenste seksuele avances. Deze beschuldigingen leidden tot flinke verontwaardiging in de entertainmentindustrie en bij het publiek.

Louis C.K. gaf publiekelijk toe dat de beschuldigingen waar waren en dat hij zich schuldig had gemaakt aan ongepast gedrag. In de nasleep van het schandaal werden veel van zijn projecten geannuleerd of stopgezet, en hij verdween grotendeels uit het publieke oog.

Delen:

Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.