Crypto recap 1 juni: Willem Middelkoop uit zorgen en Dutch Blockchain Days op komst

In de dagelijkse nieuwsvideo bespreken we de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doen we aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij razendsnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws!

Vandaag praat Jari je weer bij over de laatste nieuwtjes uit de cryptowereld. Deze keer bespreekt hij de zorgen die Willem Middelkoop heeft geuit rondom het Amerikaanse schuldenplafond. Wat staat er volgens hem te gebeuren? Ook de Amerikaanse senator Elizabeth Warren heeft weinig positiefs te melden: zij kwam onlangs met nieuwe kritiek op crypto. Aan de andere kant van de wereld is er juist weer positief nieuws te melden: vanaf vandaag is crypto namelijk weer volledig legaal in Hong Kong.

Verder blikken we vooruit op de Dutch Blockchain Days en duiden we de koersen zoals je dat van ons gewend bent.

Save the date: de Dutch Blockchain Days met BLOX op 14 juni

De Dutch Blockchain Days staan weer voor de deur! Hét Nederlandse crypto- en web3 evenement van het jaar vindt plaats op 14 juni 2023, in de Meervaart in Amsterdam. BLOX kan als officiële sponsor natuurlijk niet ontbreken en voorziet jou daarom van voordelige tickets.

Wil jij hierbij zijn? Aarzel dan niet en scoor via BLOX jouw entree met maar liefst 20% korting. Gebruik bij het bestellen de kortingscode Blox20 en profiteer van een mooie toegangsprijs. Ook geven wij nog eens 2 tickets gratis weg! Om te zien wat je hiervoor moet doen, houd je de komende tijd onze socials in de gaten.

Blijf op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van de nieuws video!

Vond jij deze video niet alleen leuk, maar wil je ook meer weten over crypto? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.


Annina verdiept zich al geruime tijd in de wereld van crypto en blockchain en is vastberaden om alles te weten te komen. Daarom duikt ze regelmatig in de wereld van Bitcoin, altcoins en alles daaromheen. Haar bevindingen vertaalt ze naar begrijpelijke artikelen, zodat ook jij snel op de hoogte bent.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.