Crypto recap 10 januari: inflatie in de geschiedenisboeken, en fraudeert Coinmarketcap?

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Axel het hebben over de inflatie.

We kunnen steeds minder kopen met ons geld, dat merkt iedereen. Het loopt de spuigaten uit, en de inflatiecijfers van het afgelopen jaar gaan de geschiedenisboeken in.

De Nederlandse inflatie is in 2022 gestegen tot 10% ten opzichte van 2021, en dat is geen goed nieuws. De laatste keer dat het zo hoog was, was in 1975. Dit betekent dat dit de hoogste inflatie is in bijna 50 jaar tijd.

Daarnaast gaat Axel het hebben over geruchten over het welbekende Coinmarketcap. De kans bestaat namelijk dat de cryptowebsite fraudeerde met airdrops. Meer hierover zie je in de video van vandaag.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.