Crypto recap 10 november: SOL extra hard geraakt, Bitcoin op dieptepunt (1 jaar na all time high)

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over de koers. Bitcoin heeft namelijk vorig jaar zijn all time high gemaakt. Eén jaar en vele dalingen later, staat de koers rond de 17.000 dollar.

Daarnaast gaat Axel vertellen waarom het zo slecht gaat bij SOL. De hele cryptomarkt krijgt klappen, maar Solana lijkt het iets zwaarder te hebben dan de rest van de coins.

Solana wordt hard getroffen

Solana is de afgelopen 7 dagen 60% gedaald. Op FTT na, is geen andere coin uit de top 100 zo hard gezakt. En dit heeft een reden: Sam Bankman-Fried (SBF), de oprichter van de ineenstortende FTX, is al lange tijd verbonden aan Solana.

Via zijn cryptofonds Alameda Research heeft SBF flink in het project geïnvesteerd. Sterker nog, hij beloofde ook ooit om de volledige voorraad SOL van een belegger te kopen toen deze nog slechts 3 dollar per munt kostte. ‘Verkoop me alles wat je wilt. En dan oprotten,’ twitterde SBF in januari 2021. Meer hierover zie je in de video van vandaag!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.