Crypto recap 12 augustus: BlackRock lanceert bitcoin trust, en VN maakt zich zorgen over crypto

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin is gisteren tot bijna 25.000 dollar gestegen, maar de prijs werd al snel teruggedrukt tot ongeveer 24.000 dollar. Dit is de koers die bitcoin vandaag een beetje aanhoudt. Daarentegen doen sommige altcoins het wel erg goed. Zo steeg ANKR vandaag met meer dan 40%, wat vooral te maken had met het goede nieuws van vandaag.

In deze video gaan we het ook hebben over de Verenigde Naties, die zich zorgen maakt over de crypto industrie. En daarnaast werpen we een blik op de grootste vermogensbeheerder ter wereld. Deze heeft namelijk een bitcoin trust gelanceerd.

BlackRock lanceert bitcoin trust

BlackRock, de grootste vermogensbeheerder ter wereld, heeft een ‘spot bitcoin private trust’ gelanceerd. Dit biedt de mogelijkheid voor Amerikaanse institutionele investeerders om ook blootstelling te krijgen aan bitcoin.

“BlackRock wil cliënten toegang bieden tot hun keuze aan beleggingsmogelijkheden en heeft een bitcoin private trust gelanceerd”, zo vertelt BlackRock op zijn website. “De trust is beschikbaar voor institutionele klanten in de VS en streeft ernaar de prestaties van bitcoin te volgen, minus de kosten en verplichtingen van de trust.”

Wat dit kan betekenen voor de bitcoin koers, zie je vandaag in de video van Axel.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.