Crypto recap 13 juni: koopmomenten, Celsius (CEL) en NFT’s

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin ging vandaag met dubbele cijfers omlaag. Dit heeft zeer waarschijnlijk te maken met Celsius (CEL) Dit is een crypto-platform waarop gebruikers rente kunnen ontvangen over tegoeden of leningen kunnen afsluiten in crypto.

Rente verdienen is natuurlijk ontzettend leuk, zolang het allemaal goed gaat. Momenteel ziet het er zo slecht uit dat Celsius zelfs het heeft besloten om alle vormen van opnames voor onbepaalde tijd te stoppen.

Vandaag gaan we het onder andere hebben over Celsius, koopmomenten, en duiken we in de redenen om NFT’s te kopen.

Waarom hebben mensen NFT’s?

Het kopen en verkopen van NFT wordt ook wel ‘flipping’ genoemd. Dit wordt gedaan door mensen die het snelle geld zien in deze tokens. Uit een pol van op Twitter blijkt dat tweederde van de NFT-holders een NFT’s verhandelt “om geld te verdienen”. Dit gaat alleen niet zoals verwacht, kijkend naar deze cijfers.

Het bedrijf ondervroeg meer dan 1.300 Twitteraars over hun koopgedrag. Hieruit bleek dat maar 42% daadwerkelijk winst maakte. Wil jij meer weten over deze cijfers? Kijk dan de video van BTC Direct.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.