Crypto Recap 15 augustus: PayPal’s Crypto Ambities en Prime Trust’s Faillissementsprocedure

Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

Prime Trust in Moeilijkheden

Prime Trust komt steeds verder in moeilijkheden en heeft nu voor verschillende entiteiten een Chapter 11 faillissementsprocedure gestart. Dit is een zorgwekkende ontwikkeling voor de entiteiten die betrokken zijn bij Prime Trust en hun klanten.

PayPal’s Groeiende Crypto Ambities

Aan de positieve kant gaat het goed bij PayPal. Het bedrijf deelt langzaam maar zeker steeds grotere crypto ambities. Er zijn speculaties en hints dat PayPal mogelijk een crypto exchange zou kunnen worden, wat een grote stap zou zijn in de integratie van cryptocurrency in traditionele financiële systemen.

Rode Kruis en Crypto

Het Rode Kruis overweegt ook om crypto verder te integreren in hun systemen. Dit zou een grote stap zijn voor humanitaire hulp en donaties, waardoor het gemakkelijker wordt voor mensen over de hele wereld om bij te dragen.

Delen:

Toon is hoofd Marketing & Communicatie bij BLOX. Zo nu en dan maakt hij er graag de tijd voor vrij om een bijdrage te leveren aan deze nieuwssite. Toon schrijft dan vooral over de opmerkelijke gebeurtenissen en zet zijn overtuigingskracht in om bitcoin onder het grote publiek bekend te maken. Hij was onder meer te gast bij NOS, RTLZ, De Telegraaf, FD, Marketingfacts, BNR, Quote, Satoshi Radio en Bitcoin Magazine.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze site is gericht op de Nederlandse markt. Klik hier voor België.