Crypto recap 15 februari: Cryptomarkt doneert aan slachtoffers aardbeving, en Bitcoin stijgt ondanks hogere CPI

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Axel het hebben over Bitcoin. Ondanks de hogere Customer Price Index (CPI) is de munt toch gestegen.

Daarnaast gaat Axel het hebben over donaties aan de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

Cryptomarkt doneert aan slachtoffers

Meerdere bedrijven uit de crypto-industrie hebben gedoneerd aan verschillende hulporganisaties in Turkije en Syrië. De afgelopen dagen hebben Ripple (XRP), Tezos (XTZ) en Ethereum (ETH) gedeeld dat ook zij een bijdrage leveren.

Fintech-bedrijf Ripple heeft maar liefst 1 miljoen dollar toegezegd in zijn eigen crypto XRP. Het geld gaat naar verschillende organisaties die hulp bieden aan de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

De Tezos Foundation faciliteert cryptodonaties om hulp te bieden. In een poging om noodhulp te ondersteunen, heeft de Tezos-community donatiemogelijkheden opgezet voor erkende, onafhankelijke hulporganisaties. En als laatste in dit rijtje komt de oprichter van Ethereum: Vitalik Buterin. Hij heeft flink wat Ethers gedoneerd aan verschillende NGO’s.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Hoofdredacteur gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.