Crypto recap 15 juni: Tron DAO, Brazilië en een onderzoek van Bank of America

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin raakte vandaag bijna de 20.000 dollar aan. Dit kwam wel erg dicht in de buurt van de all time high van 2017. Altcoins presteerde weer erg wisselvallig, net als gisteren.

Vandaag gaan we het hebben over de stablecoin van Tron DAO (USDD), gaan we kijken of Brazilië in de voetsporen treedt van El Salvador en de Centraal-Afrikaanse Repubiek, en bespreken we een merkwaardig onderzoek van de Bank of America.

90% wil crypto binnen een half jaar

De Bank of America, de grootste commerciële bank van de Verenigde Staten, heeft een onderzoek gedaan naar de interesse in crypto. Hieruit bleek dat 9 van de 10 mensen wil investeren in crypto – en dat in het komende half jaar. Dit zegt Jason Kupferberg, analist bij de bank, tegen CNBC.

Het is logisch als je meteen gaat twijfelen over deze cijfers, aangezien het niet aannemelijk lijkt om zo’n hoog percentage te krijgen. Zelfs vóór de laatste crash was dit niet bepaald realistisch. De journaliste van CNBC vraagt daarom terecht hoe hij bij deze doelgroep is gekomen.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.


Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.