Crypto recap 15 november: rare tweets van Sam Bankman-Fried, andere exchange in de problemen

In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Jari brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over Gate.io. Deze exchange kan misschien in de voetsporen treden van FTX, de exchange die afgelopen maand het loodje legde.

Daarover gesproken: de oud CEO van FTX, Sam Bankman-Fried, heeft erg merkwaardige tweets naar buiten gebracht.

Rare tweets van Sam Bankman-Fried

Het drama rondom FTX is nog altijd in volle gang en de exacte omvang van de schade voor de crypto-industrie is nog steeds niet duidelijk. De meeste aandacht gaat vanzelfsprekend uit naar de financiële gevolgen van het fiasco maar de voormalige CEO en oprichter van het beursplatform doet op dit moment ook wenkbrauwen fronsen met een serie van vreemde tweets.

Het verhaal rondom de berichtenreeks van Sam Bankman-Fried begon op 14 november met twee aan elkaar gekoppelde tweets. “1) What” en “2) H”, vervolgens maakte de voormalig CEO hier “What HAPPENED” van. Wat dit betekent en waarom er zo veel mensen boos over worden, zie je in de video van vandaag.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.