Crypto recap 16 mei: El Salvador, Nigeria en de Bitcoins van Terra (LUNA)

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit onderbouwt hij met nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Hoe laat is het? Tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin verplaatst zich vandaag tussen de 29.000 en de 31.000 dollar, terwijl de munt probeert om de support te houden. Vandaag hebben we het over El Salvador, Nigeria, en vertellen we wat er is gebeurd met de bitcoins die Terra (LUNA) bezat.

Nigeria wil duidelijkheid

Nigeria wil helderheid omtrent het traden van crypto. Daarom besloot de SEC om regels te maken voor digitale assets. De Securities and Exchange Commission van Nigeria publiceerde “regels voor de uitgifte, het aanbieden van platforms en de bewaring van digitale activa” voor virtuele technologieën, aldus de commissie op haar website.

Morgen wordt een belangrijke dag voor bitcoin

Daarnaast wordt 17 mei een belangrijke dag. Er komen maar liefst 44 landen bij El Salvador op bezoek om over verschillende financiële ontwikkelingen te praten. Dit meldde Nayib Bukele, de president van het land, op Twitter.

“Morgen komen 32 centrale banken en 12 financiële autoriteiten (44 landen) bijeen in El Salvador om te praten over financiële inclusie, digitale economie, het bankieren van de niet-banken, de uitrol van Bitcoin en de voordelen daarvan in ons land”, aldus Bukele.

Daarnaast vertelt Axel in deze video over een nieuwe Europese crypto ETF en de bitcoins van Terra (LUNA). Wat is hiermee gebeurd? Kijk bovenstaande video om daarachter te komen!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Hij publiceert elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.