Crypto recap 17 november: Genesis pauzeert opnames, El Salvador koopt nu elke dag 1 Bitcoin

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over El Salvador. De Bitcoin-natie heeft namelijk de keuze gemaakt om elke dag één Bitcoin aan te schaffen. Dit blijkt na een tweet van Nayib Bukele, de president van het land.

Daarnaast gaat Axel het hebben over Genesis, een crypto leenplatform wat in de problemen lijkt te zitten.

Genesis pauzeert opnames

De ene na de andere cryptopartij valt om, en dat brengt zorgen met zich mee. Na de ineenstorting van FTX afgelopen week, worden nu alle ogen gericht op crypto leenplatform Genesis. De partner van het bedrijf, cryptobeurs Gemini, zegt dat het opnames heeft gestopt.

“Het is ons bekend dat Genesis Global Capital, LLC (Genesis) – de kredietpartner van het Earn-programma – de opnames heeft gepauzeerd en niet in staat zal zijn om aan de aflossingen van klanten binnen de service-level agreement (SLA) van 5 werkdagen te voldoen”, zo luidt de blogpost van Gemini.

Dit nieuws is woensdag, volgens CoinDesk, ook verteld aan klanten van Genesis zelf..

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Delen:

Kasper is een journalist met een hart voor crypto. Hij filtert het brede scala van nieuws en zorgt dat dit op een begrijpelijke manier terecht komt bij het publiek. Dit doet hij vaak met onderbouwing van technische analyses.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.